Hoe een uitgeschakeld Google-account te herstellen

Google staat bekend om zijn beste mailingservices in zijn klasse + 32-11948431 en het is ook erg streng over de beveiliging. Telkens wanneer Google een onbekende activiteit ziet of ziet dat iemand het door de gebruikers voorgeschreven beleid overschrijdt, wordt het account tijdelijk uitgeschakeld. In dergelijke omstandigheden hebben gebruikers pas toegang tot hun Google-account als ze het niet meer hebben hersteld. Er zijn verschillende manieren om een uitgeschakeld Google-account te herstellen dat in dit artikel wordt genoemd.




How To Recover Disabled Google Account Due To Age?

Google has set an age limit for using the Google related services and if you are not under the prescribed age, then your account will be disabled on a temporary basis. But you can simply recover your Google account by identifying that you are old enough to use Google account such as providing any government-issued ID, passport or other. If your Google account disabled due to age, then follow the below instructions:

  • Ga naar de officiële inlogpagina van Google en klik vervolgens op de optie Aanmelden.
  • Voer uw inloggegevens in voor het uitgeschakelde account en klik vervolgens op Volgende.
  • Klik op het tabblad Probeer te herstellen.
  • Nu wordt een nieuwe pagina geopend waar u kunt vragen om de vereiste informatie in te voeren en volg vervolgens de instructies op het scherm om uw Google-account te herstellen.

Hoe kan ik een uitgeschakeld Google-account herstellen wegens schending van het beleid?

Google schakelt het account altijd uit wanneer het ongewenste activiteiten ziet of iemand het beleid van Google schendt. Nadat het account is uitgeschakeld, ontvangt u een bericht met de melding 'Google-accounts zijn meestal uitgeschakeld omdat Google een beleidsschending detecteert'. Daarna moet u zich identificeren om te bewijzen dat u de eigenaar van dit Google-account bent en geen beleid heeft geschonden. Als uw Google-account is uitgeschakeld vanwege een beleidsschending, kunt u deze eenvoudig herstellen door de onderstaande stappen:

  •  Bezoek de officiële inlogpagina van Google en log vervolgens in op uw account met de inloggegevens.
  • Klik op Meer informatie.
  • Klik nu op Vraag het ons om uw accountgedeelte te herstellen.
  • Kies nu een methode om uw account te herstellen en u kunt ook een formulier invullen waarin u enkele beveiligingsvragen van Google moet beantwoorden.
  • Klik daarna op het tabblad Verzenden.

Beknopte handleiding om een Google-account te herstellen dat is uitgeschakeld vanwege verdachte activiteit

U bent dus een melding van een uitgeschakeld Google-account tegengekomen terwijl u probeerde in te loggen op uw account. Welnu, het probleem is helemaal niet ongebruikelijk, aangezien Google zijn accounts uitschakelt als er verdachte activiteiten in worden gevonden. Het probleem is echter volledig op te lossen en meestal worden Google-accounts tijdelijk uitgeschakeld, zoals binnen 24 uur tot lange perioden, afhankelijk van het gedrag van de accountgebruiker. Dus als je de waarschuwing hebt bekeken die zegt: "Actie vereist: je Google-account is tijdelijk uitgeschakeld", dan moet je het volgende doen.


Stappen om een uitgeschakeld Google-account te herstellen vanwege verdachte activiteit

Om Google-accountherstel uit te voeren voor uw uitgeschakelde account, moet u ervoor zorgen dat u dit doet in de bekende webbrowser waarmee u zich eerder bij uw Google-account hebt aangemeld. Vervolgens kunt u de onderstaande stappen volgen om uw uitgeschakelde Google-account terug te krijgen.

  • Krijg dus eerst toegang tot uw account en selecteer vervolgens de optie 'Probeer Google-account te herstellen'
  • Blijf de verdere instructies voor accountverificatie volgen en er verschijnt een aanvraagformulier
  • Dien het formulier in met de vereiste accountverificatiegegevens, zoals de naam van de accounthouder, het telefoonnummer, een alternatief telefoonnummer, enzovoort, en dien het vervolgens in

Wacht op verdere verificatie door het technische team van Google en neem vervolgens contact met hen op voor meer informatie over het herstel van Google-accounts.

Hoe de gebruikersnaam en het wachtwoord van Google-account te herstellen

Als u uw Google-wachtwoord bent vergeten en niet weet hoe u het terug kunt krijgen, raakt u niet in paniek. U kunt de onderstaande stappen volgen om te weten hoe u het wachtwoord van uw Google-account in eenvoudige stappen kunt herstellen.

Leren hoe u Google-wachtwoorden kunt herstellen

  • Open een webbrowser en ga vanuit de zoekbalk naar de herstelpagina van Google-account.
  • Voer de gebruikersnaam in die u terug wilt krijgen en tik op "Volgende".
  • U wordt gevraagd om een hersteloptie te selecteren en als u kiest voor herstel met tekst, voer dan het telefoonnummer in de ruimte verder in en tik op de optie "Code verzenden".
  • Controleer de verificatiecode die u via de sms heeft ontvangen en voer deze in op de herstelpagina.
  • Gmail controleert de code en stelt u in staat een nieuw wachtwoord te maken. Zorg ervoor dat u het unieke wachtwoord invoert en tik op "OK".

En met behulp van de bovenstaande stappen kunt u eenvoudig uw wachtwoord herstellen. Als u nu de gebruikersnaam bent vergeten, kunt u de stappen verder volgen om te weten hoe u de gebruikersnaam van uw Google-account kunt herstellen en de gebruikersnaam kunt terugvinden.

Stappen om de gebruikersnaam van uw Google-account terug te krijgen

Ga vanuit de webbrowser naar de inlogpagina van Google-account.

  • Wanneer de aanmeldingspagina voor u wordt weergegeven, wordt u gevraagd de gebruikersnaam in te voeren. Als je de gebruikersnaam niet meer weet, tik je op "E-mail vergeten?" optie vanaf de onderkant van de doos.
  • U wordt gevraagd om het telefoonnummer of alternatieve e-mailadres in te voeren dat aan uw account is gekoppeld en tik op "Volgende".
  • U krijgt een verificatiecode voor uw optie en u kunt deze in het vak invoeren en op "Volgende" tikken.
  • Wanneer de verificatie is voltooid, wordt uw gebruikersnaam voor u weergegeven. Tik op ja om te bevestigen en voer vervolgens het wachtwoord in.

Dus met behulp van de bovenstaande stappen kunt u zelfs teruggaan naar de gebruikersnaam van Google.


Google-ondersteuning

Als u nog steeds niet weet hoe u een uitgeschakeld Google-account kunt herstellen na het toepassen van de bovenstaande stappen, kunt u ook contact opnemen met het Google Klantenservice-team en direct hulp krijgen.

We bieden ook een technische ondersteuning Google Telefoonnummer.

Reacties

  1. Thanks for sharing it is important for me. I also searched for that from here. Visit our site Lexmark Printer klantendienst

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Really Nice Post Admin, Very helpful looking for more posts, Now I have to share some information about How To Fix “Panda Troubleshooting Guide” problem. If you are going through this problem you can simply panda klantendienst

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Thanks for sharing it is important for me. I also searched for that from here. Visit our site Epson Printer contacteren

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Thanks for sharing it is important for me. I also searched for that from here. Visit our site panda helpdesk

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?