Hoe kun je iemand in je Facebook 2020 beperken

 Facebook is uitzonderlijk in het houden van mensen in contact met mensen met wie je het contact kunt verliezen. Het helpt ons net zo goed betrokken en betrokken te blijven bij het leven van onze familie, professionele contacten en vrienden. Er is een kunst van plukken en kiezen wie wat ziet. Het is correct gezegd dat alleen omdat je alles met iedereen kunt delen, niet betekent dat we dat zouden moeten doen.


Je wilt niet dat mensen met wie je samenwerkt, je elke kant zien. Met de beperkte lijst van Facebook kunt u bepalen wie wat ziet, en met aanvullende privacy-instellingen kunt u beheren wat u van alle anderen ziet.Wat houdt het in om iemand op Facebook te beperken?

Nu is de vraag: "Wat betekent het om iemand op Facebook te beperken?" Wanneer u iemand aan uw beperkte lijst toevoegt, zult u nog steeds vrienden met hen zijn op Facebook. Ze kunnen alleen uw openbare informatie zien en berichten waarin u ze tagt.Hoe kun je vrienden toevoegen aan je beperkte lijst?

Er is een vraag die is "Hoe iemand beperken op Facebook 2020?" We zijn er dus om u te voorzien van het proces waarmee u vrienden aan uw beperkte lijst kunt toevoegen. Wanneer u iemand toevoegt aan de beperkte lijst van Facebook, blijft deze persoon in uw vriendenlijst. Het is alsof je iemand blokkeert, maar zonder een vriend op sociale media te verliezen. Het gebruik van deze functie is een vrij gemakkelijke taak en je moet de volgende stappen nemen om iemand toe te voegen aan je lijst met beperkte vrienden op je Facebook-account.

  • U moet een Facebook-account openen. Als u liever de computer gebruikt, moet u de favoriete webbrowser openen en naar de officiële website van Facebook gaan. Vervolgens moet u zich aanmelden als u niet bent aangemeld bij uw Facebook-account.
  • Vervolgens moet u naar het Facebook-profiel van de vriend gaan dat u aan uw beperkte lijst wilt toevoegen. Als u ze niet kunt vinden, typt u hun naam in de zoekbalk die u bovenaan de Facebook-website vindt.
  • Als je eenmaal op de profielpagina van Facebook bent, moet je naar de knop "Vrienden" zoeken. Je zult erop moeten tikken.
  • U ziet een klein menu waarin u moet klikken op "Vriendenlijst bewerken" of "Aan een andere lijst toevoegen". De menutekst verandert afhankelijk van de app die u gebruikt.


Hoe weet je of iemand je heeft beperkt op Facebook?

Er is nog een andere vraag die overheerst op het Facebook-account: "Hoe weet je of iemand je op Facebook heeft beperkt?" De enige manier waarop je kunt zien of iemand beperkingen heeft opgelegd op Facebook, is door iemand anders te vragen of ze berichten van die persoon kunnen zien.U kunt bellen naar Facebook Telefoonnummer.


We bieden ook een Gmail Nummer voor technische ondersteuning.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Mac Foutcode 43 te repareren?

Hoe Outlook Error Code 701 te repareren?

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?