Hoe een video van Facebook te downloaden?

Facebook biedt tal van voordelen voor alle leeftijden en soorten gebruikers wereldwijd. Het kan een ideale datingsite zijn voor de singles die er zijn, een perfect platform voor de bedrijven om hun merk te promoten, en het kan ook een one-stop-spot zijn voor het ontvangen van updates over wereldaangelegenheden. Er zijn veel meer dingen te doen met Facebook dan men zou verwachten.

Tegenwoordig gebruiken gebruikers van Facebook het meest het surfen op video's van andere gebruikers over de hele wereld. Omdat er honderden en duizenden leuke, informatieve en sociale video's te bekijken zijn op Facebook, brengen de meeste gebruikers graag tijd door op FB.

Hoewel Facebook bijna elke functie en functie beschikbaar heeft gemaakt voor de gebruikers om het maximale uit zijn platform te halen, is één ding dat gebruikers op Facebook worstelen echter de optie om een video van Facebook te downloaden. Als u ook problemen ondervindt bij het downloaden van een video van uw Facebook-account, kunt u proberen deze te overwinnen door de onderstaande informatie te volgen.

Facebook


Stappen om een video van Facebook te downloaden

OP BUREAU

  1. Meld u aan bij uw Facebook-account in een webbrowser als u niet bent ingelogd.
  2. Nadat u bent aangemeld bij uw Facebook-account, moet u naar de video gaan die u wilt downloaden. U kunt door uw nieuwsfeed bladeren om de video te vinden, of u kunt de naam van de persoon of pagina invoeren die de video heeft gepost in de zoekbalk bovenaan de pagina en het account bezoeken om de video te zoeken.
  3. Om een video te downloaden, moet u er eerst voor zorgen dat de video openbaar is. Als er een wereldbolpictogram staat onder de naam van de persoon of de pagina waarop de video is geplaatst, kunt u deze eenvoudig downloaden.
Opmerking: als er echter geen wereldbolteken is en er in plaats daarvan een slot of een silhouet voor twee personen is, kunt u de video helaas niet downloaden.

  1. Vervolgens moet u met de rechtermuisknop klikken op de video die u wilt downloaden. Dit opent een vervolgkeuzemenu op uw scherm van waaruit u de optie Video-URL weergeven moet selecteren.
  2. Uit het kleine vakje dat op het videoscherm verschijnt, moet u de URL kopiëren. Nadat u de URL hebt gekopieerd, kunt u deze in een "video-downloadwebsites" plakken. U kunt bijvoorbeeld naar de SaveFrom-website gaan en de URL daar plakken om de video naar uw systeem te downloaden.
OP iPhone


  1.  Om een ​​Facebook-video op de iPhone te downloaden, moet u eerst de documenten-app downloaden.
  2.  Nadat u de app hebt gedownload, moet u de Facebook-app op uw iPhone openen. Log in op uw Facebook-account als u nog niet bent ingelogd.
  3.  Vervolgens moet u naar de video gaan die u wilt opslaan door door de nieuwsfeed te bladeren. U kunt ook naar het profiel gaan van de persoon die de video heeft gedeeld of gepost.
  4. Er wordt voorgesteld om eerst te controleren of de video die u wilt downloaden openbaar is. Als er een wereldbolpictogram staat onder de naam van de persoon of de pagina waarop de video is geplaatst, kunt u deze eenvoudig downloaden.
  5.  Nu moet u de video openen en erop tikken om deze af te spelen. Zorg ervoor dat je de video afspeelt, omdat de video kan resulteren in een verbroken koppeling van je doorgaan naar de volgende stap zonder deze af te spelen.
  6.  Vervolgens moet u op de optie Delen tikken. Je vindt deze optie in het gedeelte onder de video. Hiermee open je een menu op je scherm.
  7.  Vervolgens moet u op de optie Link kopiëren tikken. Terwijl u op deze optie tikt, wordt het adres van de video naar het klembord van uw iPhone gekopieerd.
  8.  Daarna moet u de Documenten-app openen die u eerder hebt geïnstalleerd en de browser openen. Tik op het Safari-pictogram in de rechteronderhoek van het scherm.
  9. Vervolgens moet u op de adresbalk tikken en "websites voor het downloaden van video's" openen. U kunt bijvoorbeeld naar de SaveFrom-website gaan en de URL daar plakken om de video naar uw systeem te downloaden.
OPMERKING: Als u de video zou hebben geopend vanuit het menu 'Opgeslagen' van uw Facebook-account, krijgt u mogelijk de optie Link kopiëren niet.

OP ANDROID

  1. Vervolgens moet u de Facebook-toepassing op uw apparaat openen. Meld u aan bij uw account als u niet bent aangemeld bij uw account.
  2. Nadat u bent aangemeld bij uw Facebook-account, moet u naar de video gaan die u wilt opslaan vanuit uw Facebook-account. U kunt door de nieuwsfeed bladeren om de video te vinden of u kunt naar het profiel gaan van de persoon die de video heeft gedeeld of gepost.
  3. Voordat u de video downloadt, moet u ervoor zorgen dat de video openbaar is. Als er een wereldbolpictogram staat onder de naam van de persoon of de pagina waarop de video is geplaatst, kunt u deze eenvoudig downloaden.
  4. Vervolgens moet u de video openen. Zorg ervoor dat je de video afspeelt, omdat de video kan resulteren in een verbroken koppeling van je doorgaan naar de volgende stap zonder deze af te spelen.
  5. Vervolgens moet u op de optie Delen tikken. Je vindt deze optie in het gedeelte onder de video. Hiermee open je een menu op je scherm.
  6. Vervolgens moet u op de optie Link kopiëren tikken. Aangezien u op deze optie tikt, wordt het adres van de video naar het klembord van uw Android gekopieerd.
  7. Daarna moet u de Documenten-app openen die u eerder hebt geïnstalleerd en de browser openen. Tik op het Safari-pictogram in de rechteronderhoek van het scherm.
  8. Vervolgens moet u op de adresbalk tikken en websites voor het downloaden van video's openen ”. U kunt bijvoorbeeld naar de SaveFrom-website gaan en de URL daar plakken om de video naar uw systeem te downloaden.
OPMERKING: Als u de video zou hebben geopend vanuit het menu 'Opgeslagen' van uw Facebook-account, krijgt u mogelijk de optie Link kopiëren niet.

Stappen om een video te downloaden met Opslaan vanaf

  1. Ga naar de SaveFrom-website en tik / klik op de adresbalk bovenaan het scherm.
  2. Vervolgens moet u de URL invoeren of plakken in het gevraagde veld en tikken / klikken op de knop Go of> naast het veld.
  3. Vervolgens moet u op de knop Downloaden klikken (verschijnt in het groene vak). De video wordt gedownload naar uw systeem. Optioneel kunt u de videokwaliteit selecteren met behulp van de optie naast Downloaden.

 Dit zijn dus de stappen die u moet volgen om een video van uw Facebook-account te downloaden.

  voor hulp Bel ons Facebook Bellen.

We bieden ook technische ondersteuning op Facebook Bellen.


Lesen Sie auch diesen Blog: PayPal-Support Kundenservice Telefonnummern.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?