Methoden om Instagram-foto's privé te maken
Deze wikiHow laat zien hoe je de toegang tot je Instagram-profiel kunt blokkeren. U kunt dit bereiken door uw Instagram-privacy-instelling te wijzigen in 'Privé', waardoor gebruikers uw account niet kunnen bekijken, tenzij ze eerst uw toestemming vragen en krijgen. Bestaande volgers worden niet beïnvloed door deze aanpak. Je kunt de privacy-instellingen van je account niet wijzigen via de Instagram-website, zoals bij de meeste Instagram-gerelateerde acties het geval is. 1. Open de Instagram-applicatie. Tik op je iPad, iPhone of Android-apparaat op het Instagram-symbool. Het camerasymbool op de Instagram-app is kleurrijk. 2. Bekijk je profiel. Selecteer het profielpictogram. Het bevindt zich in de rechterbenedenhoek. 3. Tik op een iPhone op het tandwiel "Instellingen" (Android). Op beide platforms bevindt deze indicator zich dicht bij de rechterbovenhoek van het scherm. Vervolgens worden uw instellingen weergegeven. 4. Schakel in het onderste gedeelte Privé-account in....