Waarom bleef Asus vastzitten bij het opnieuw opstarten van het scherm?

Asus loopt vast op het herstartscherm is het meest voorkomende probleem van alle Windows 10-gebruikers waarbij hun Asus-systeem wordt verstoord tijdens het herstarten, voor een specifieke tijdspanne. De roterende bal die de verwerking en het herstartproces aangeeft, wordt gedurende vier tot vijf minuten in het venster van het systeem waargenomen. Bovendien kunt u dit frustrerende probleem op het Windows 10-systeem tegenkomen vanwege verschillende mogelijke redenen.

Als u echter hetzelfde ervaart met uw Asus-systeem, wees dan niet gespannen. Hier hebben we een lijst met effectieve methoden voor probleemoplossing verstrekt. Doorloop de onderstaande methoden om dit probleem snel op te lossen.



Maak kennis met technische hacks om de Asus-problemen bij het herstarten van het scherm op te lossen


Er zijn tal van manieren waarop dit Asus-probleem bij het herstarten van het schermprobleem kan worden opgelost. Maar u moet een aantal effectieve methoden proberen die de premium-oplossing op tijd kunnen garanderen. Hier gaan we enkele van de meest effectieve en eenvoudige manieren bespreken om dit frustrerende probleem van Asus op te lossen. Werk daarom eenvoudigweg naar beneden totdat u de beste bevestigingsmethode voor dit probleem vindt.

Manier 1: De eerste keer opstarten uitschakelen


Deze functie van het Windows 10-besturingssysteem is de combinatie van de twee elementen. De ene is de ‘cold shutdown’ functie en de tweede is de ‘hibernating’ functie. Om dit probleem op te lossen, moet u eerst het eerste opstarten van uw Windows 10-systeem uitschakelen. Volg de onderstaande instructies om de eerste opstartoptie uit te schakelen.


  1.  Eerst moet u de Windows-toets ingedrukt houden en tegelijkertijd de R-toets op het toetsenbord indrukken om het vak Uitvoeren te openen
  2.  Nu krijgt u het vak Uitvoeren.
  3.  Typ daarna het ‘Configuratiescherm’ in het vak Uitvoeren. Tik daarna op de Enter-toets op het toetsenbord.
  4.  Dit proces start het Configuratiescherm van het Windows 10-systeem.
  5.  Nu moet u op de optie Energie onder het Configuratiescherm tikken.
  6.  Tik daarna op de optie ‘Kies wat de aan / uit-knoppen doen’ onder de Aan / uit-opties in de linkerhoek van het venster.
  7.  Nu krijgt u een optie die beheerdersrechten nodig heeft ‘Instellingen wijzigen die momenteel niet beschikbaar zijn. Tik nu op deze optie.
  8.  Je moet naar de onderkant van het scherm gaan en het vinkje uit het selectievakje verwijderen. Dit wordt de naam 'Snelle opstart inschakelen' genoemd. Tik daarna op de optie Opslaan om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.
  9. Sluit het venster zodra de bovenstaande stappen zijn voltooid.
  10. Daarna moet u het systeem opnieuw opstarten. Controleer het systeem om te zien of het probleem is opgelost of niet.

Manier 2: Cryptografische, geolocatie en selectief opstarten van het systeem uitschakelen


A maximum number of Windows 10 users reported that canceling the cryptographic and geographic services of their system made their problem go away. Basically, these services help the system to track itself with the help of the geographic coordinates. To disable the Cryptographic, Geolocation and Selective Startup of the system, follow below-described steps.



  1. Eerst moet u de Windows-toets ingedrukt houden en tegelijkertijd op de R-toets op het toetsenbord dukken om naar het vak Uitvoeren te navigeren.
  2.  Nu krijgt u het vak Uitvoeren.
  3. Schrijf daarna ‘msconfig’ in het vak Uitvoeren. Tik daarna op de Enter-toets op het toetsenbord.
  4. Nu moet u naar de optie Algemeen tabblad navigeren. Kies daarna de optie Diagnostisch opstarten op het tabblad Algemeen.
  5. Nu moet u op de knop Toepassen tikken om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.
  6. Sluit daarna het venster.
Schakel de cryptografische services uit:


Voer de volgende stappen uit om de cryptografische services uit te schakelen.
  1.  Nu moet u de Windows-toets ingedrukt houden en tegelijkertijd op de R-toets op het toetsenbord drukken om het vak Uitvoeren te openen.
  2.  Nu krijgt u het vak Uitvoeren.
  3.  Schrijf daarna ‘services.msc’ in het vak Uitvoeren. Druk daarna op Enter op het toetsenbord.
  4.  Nu moet u door het menu bladeren totdat u de ‘Cryptografische services’ vindt. Klik op (Dubbel) op de 'Cryptografische services' om het menu met de services te openen.
  5.  Daarna moet u naar de optie Algemeen tabblad navigeren. Tik op de optie ‘Stop’ onder de kop van de Servicestatus.
  6.  Nadat u op de optie Stoppen hebt geklikt, tikt u vervolgens op ‘Opstarttype’ en kiest u de optie ‘Uitgeschakeld’ in de lijst van het vervolgkeuzemenu.
  7. Nu moet u op OK drukken om de aangebrachte wijzigingen op te slaan. Wanneer u klaar bent, sluit u het venster.
Schakel de Geolocation Services uit:

  1. Daarna moet u door het menu bladeren totdat u de ‘Geolocation Services’ vindt. Klik op (Dubbel) op de ‘Geolocation Services’ om het menu van de services te openen.
  2.  Daarna moet u naar de optie Algemeen tabblad navigeren. Tik op de optie ‘Stop’ onder de kop van de Servicestatus.
  3. Nadat u op de optie Stoppen hebt geklikt, tikt u vervolgens op ‘Opstarttype’ en kiest u de optie ‘Uitgeschakeld’ in de lijst van het vervolgkeuzemenu.
  4.  Wanneer u alle bovenstaande stappen hebt voltooid, start u het systeem opnieuw op. Daarna moet u het systeem controleren als het probleem wordt opgelost.
  5.  Probeer het opstarttype van het systeem te wijzigen in de optie Normaal opstarten als het probleem zich blijft voordoen.
  6.  Start daarna het systeem opnieuw op.
Manier 3: het BIOS van het systeem upgraden


Kort gezegd staat BIOS voor Basic Input / Output System. Bovendien is het BIOS een firmware die wordt gebruikt om de hardware-initialisatie uit te voeren tijdens het opstarten van het systeem. Het Basic Input / Output System is ook verantwoordelijk voor het testen van de hardware-randapparatuur en u moet ervoor zorgen dat deze correct werken zonder technische fouten.

Daarom moet u het BIOS upgraden om dergelijke technische problemen te voorkomen. Het grootste deel van het Basic Input / Output System (BIOS) is speciaal ontworpen om te werken met een specifiek en specifiek moederbord of computermodel. Bovendien was er concrete feedback van de Windows 10-gebruikers dat het upgraden van hun BIOS de technische tekortkoming van hun systeem bij het herstartvenster had opgelost.


Manier 4: Upgrade de stuurprogramma's van het systeem


Incompatibele en verouderde stuurprogramma's veroorzaken dit probleem ook vaak op het Windows 10-systeem. De stuurprogramma's zijn mogelijk niet correct geconfigureerd of correct geïnstalleerd op uw Asus-systeem na het upgraden van het besturingssysteem van uw computer. Bovendien kunt u dit probleem eenvoudig oplossen door de stuurprogramma's te upgraden.


  1.  Eerst kunt u proberen de stuurprogramma's automatisch bij te werken met behulp van Windows Update.
  2.  Als u daarna nog steeds niet het juiste stuurprogramma van het systeem krijgt, kunt u de stuurprogramma's installeren door de onderstaande handmatige stappen te volgen.
  3. Houd eerst de Windows-toets ingedrukt en druk tegelijkertijd op de R-toets op het toetsenbord om naar het vak Uitvoeren te gaan.
  4. Nu krijgt u het vak Uitvoeren.
  5.  Schrijf daarna ‘devmgmt.msc’ in het vak Uitvoeren. Druk daarna op Enter.
  6.  Dit proces start Apparaatbeheer.
  7. Nu moet u door alle apparaten op het systeem navigeren en de ‘Graphics / Display Drivers’ kiezen om de driver te upgraden. U moet de updates controleren van alle stuurprogramma's die aan het systeem zijn gekoppeld.
  8.  Tik daarna op de vervolgkeuzelijst Display Adapter om de lijst met geïnstalleerde videokaarten te controleren. Daar moet je op klikken. Kies de optie ‘Stuurprogramma bijwerken’.
  9.  Nu krijgt u een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd welke manier u het stuurprogramma wilt upgraden. Kies de eerste optie uit de lijst. Tik op de optie ‘Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogramma's’ en ga door.
  10.  Nu moet u alle stuurprogramma's van het systeem upgraden.
  11.  Start het systeem opnieuw op en controleer of het probleem is opgelost.

Manier 5: Verwijder de inhoud van de SoftwareDistribution

De kans is groot dat er enkele corrupte bestanden en mappen in het systeem zijn die interfereren tijdens het herstarten. Om de beschadigde bestanden en mappen te repareren, moet u de inhoud van de softwaredistributie verwijderen. Om dit te doen, moet u de onderstaande passage in detail doornemen.

  1. Eerst moet u de Windows-toets ingedrukt houden en tegelijkertijd op de S-toets op het toetsenbord drukken om naar de zoekbalk van het Start-menu te navigeren.
  2.  Nu krijgt u een zoekvak. Schrijf de 'Opdrachtprompt' in het zoekvak. Kies daarna de optie 'Als administrator uitvoeren'.
  3. Nu moet je ‘net stop wuauserv’ schrijven en op Enter op het toetsenbord tikken. Met deze opdracht worden de upgradeprocedures die op de achtergrond worden uitgevoerd, zeker gestopt.
  4.  Daarna moet u de ‘cd% systemroot%’ schrijven in het zoekvak ‘Uitvoeren als beheerder’. Nu zal deze opdracht absoluut door de opdrachtprompt navigeren om de map te installeren die is gekoppeld aan Windows 10 OS.
  5. Nu moet u ‘ren softwaredistribution SD.OLD’ schrijven in het zoekvak ‘Uitvoeren als een beheerder’. Door deze opdracht in te voeren, zal het systeem de map van de SoftwareDistribution niet verkrijgen en zal het de nieuwste map moeten maken.
  6. Eindelijk moet u ‘net start wuauserv’ schrijven en op Enter op het toetsenbord tikken. Met deze opdracht kunnen de upgradeservices van het systeem weer worden ingeschakeld.
  7. Nadat de bovenstaande stappen zijn voltooid, moet u uw apparaat opnieuw opstarten en controleren of deze methode een oplossing heeft opgeleverd.
Inpakken

In dit bericht hebben we al de eenvoudigste en praktische oplossingen besproken, die de situatie zullen verlichten en dingen voor u zullen laten werken. Bovendien behandelt dit artikel de effectieve richtlijnen met betrekking tot de Asus die vastzitten bij het opnieuw opstarten van het schermprobleem. Pas de hierboven beschreven manieren toe en maak een verschil in uw huidige situatie. Als u meer wilt lezen over gerelateerde onderwerpen, bel ons dan Asus Klantenservice Nederland.

we ondersteunen ook een Klantenservice Instagram België

Lesen Sie auch diesen Blog: PayPal-Support Kundenservice Telefonnummern.





Reacties

  1. hallo bedankt voor deze geweldige nuttige informatie. deze informatie is erg nuttig in de huidige tijd. U had eenvoudig alle informatie in een korte notitie uitgelegd, nu wil ik wat informatie over avast-antivirus delen. Dus als u een probleem met Avast ondervindt, kunt u het gewoon op onze site bezoeken- hp ondersteuningsnummer

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hi your post is very nice and i am greatful to you for sharing this post with us.here i want to share some information about Norton Antivirus. As we all know how much Norton Antivirus is usefull for our laptops and mobiles. so whenever you have any query regarding Norton or need any assistance how to run or any information that time please visit over this site- Norton ondersteuningsnummer

    BeantwoordenVerwijderen
  3. verwijzend naar een leuk artikel, bedankt voor een geweldig artikel. Het heeft me veel geholpen. Ga zo door Must Visit: Dell ondersteuning
    .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. verwijzend naar een leuk artikel, bedankt voor een geweldig artikel. Het heeft me veel geholpen. Ga zo door Must Visit: telefoonnummer Avast belgie .

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt voor het delen, het is belangrijk voor mij. Ik heb daar ook vanaf hier naar gezocht. Bezoek onze site Acer klantendienst.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hi, your post is very helpful for me. Finally, I found exactly what i want. If need information regarding printers then you can visit our site Xerox Printer klantenservice bellen for help.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hi, Your post is very helpful for me, If you want to know more about antivirus then you can visit our site Canon Printer klantenservice bellen for help.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. hi, Your post is very helpful for me, If you want to know more about antivirus then you can visit our Bitdefender antivirus nummer belgie help.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hi, Your post is very helpful for me, finally i found exactly what i want , If you want to know more about antivirus then you can visit our site Kaspersky antivirus ondersteuning for help.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hi, your post is very helpful for me. Finally, I found exactly what i want. here i want to share some information about Norton Antivirus. please visit over this site- Norton ondersteuningsnummer

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Thank you for posting such a great blog. I found your website perfect for my needs. Read About Laptop Scherm Reparatie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?