Hoe Windows Foutcode 36 te repareren?

Wanneer u uw computer gebruikt en probeert een geïnstalleerd randapparaat te gebruiken, kan de Windows-foutcode 36 optreden. Windows wijst computerbronnen toe aan elk apparaat en ziet een conflict in de bronnen die dit apparaat probeert te gebruiken en kan daarom niet met het apparaat communiceren.


Fixing Windows error code 36 is een fix die alleen gevorderde computergebruikers zouden moeten implementeren. De oorzaak van het probleem is de BIOS-instelling. Het BIOS van een computer is de firmware op een lager niveau die aanwijzingen geeft voor uw moederbord en andere hardware.




Als u uw computervaardigheden niet vertrouwt als het gaat om het BIOS wijzigen, moet u worden bijgestaan door een ervaren computerprofessional. Als u per ongeluk de verkeerde BIOS-instelling wijzigt, kan de hele computer onbruikbaar worden. Wees uiterst voorzichtig wanneer u het BIOS van uw computer bewerkt.


De BIOS-versie en uw pc-opties zijn waarschijnlijk heel anders dan andere computers. Elke computerfabrikant en elk computermodel gebruikt een ander BIOS. Ga er niet vanuit dat een oplossing die werkt voor één computer, ook werkt voor uw computer. U moet de documentatie raadplegen die bij uw computer of moederbord is geleverd voordat deze fout kan worden opgelost.

Verkrijg alle relevante computerinformatie, inclusief modelnummer en moederbord-build. Zodra u de informatie en documentatie voor uw computer hebt, gaat u naar de website van de fabrikant om te zien welke BIOS-instellingen moeten worden gewijzigd en hoe u de wijzigingen kunt aanbrengen.


Voor elk denkbaar type Windows-fout hebben sommige hardwarefabrikanten gedocumenteerde reparaties gedocumenteerd. Andere bedrijven hebben mogelijk geen gedocumenteerde oplossing, dus u moet mogelijk contact opnemen met uw klantenservice om hen de fout en al uw informatie over uw computer te vertellen.




Er is geen enkel Windows-foutscenario 36. Voordat u dit probleem probeert op te lossen, moet u ervoor zorgen dat u over de juiste informatie beschikt bij de fabrikant van uw hardware. Neem contact op met Microsoft Klantenservice als u problemen ondervindt met Windows.


Nederland gebruiker, bel Microsoft Telefoonnummer

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?