Canon Pixma MX490 Wireless Setup om draadloos af te drukken

De Canon Pixma MX490-printer is een van de printers van de beste kwaliteit die veelzijdig kan worden gebruikt. Als een van de gigantische printermerken biedt Canon u de mogelijkheid om de printer via een draadloos netwerk te verbinden. Met behulp hiervan kunt u eenvoudig profiteren van netwerkdeling op uw werklocatie. Als je de procedure hiervan niet kent, pak dan meteen Canon Printer Nederland. Hier krijgt u de juiste stappen om de Canon Pixma MX490 draadloze installatie te maken. Hoewel u ook de onderstaande punten kunt volgen, omdat we hiervoor enkele basisstappen hebben besproken.






Stappen voor Canon Pixma MX490 Wireless Setup:

  •  Laten we de Canon Pixma MX490 draadloze installatie bespreken met standaard draadloze installatie:
  •  Controleer voordat u de setup maakt of uw router correct is ingesteld en of er geen netwerkprobleem is. Zorg er ook voor dat zowel het systeem als het netwerk soepel zijn verbonden voor de verdere oefening.
  •  Zorg ervoor dat u de printer in het stopcontact steekt en de stroom inschakelt. Het groene LED-lampje op de printer geeft aan dat hij AAN staat.
  • Als de schermweergave leeg is, staat zelfs de printer AAN en drukt u op de kopieerknop. Daarna, wanneer het scherm AAN staat, druk dan op de instelknop op het aanraakscherm.
  • Druk in de optie Wireless LAN Setup op het aanraakscherm op de OK-knop. Het zal nu beginnen te zoeken naar verschillende modi. Druk op stop totdat je "Wireless LAN setup gevolgd door Standard setup" op het scherm ziet.
  •  Blader naar rechts om verschillende opties te zien en druk op OK nadat u kabelloze configuratie op uw printer hebt gekozen.
  •  Nu moet u printersoftware op uw systeem installeren. U kunt dat doen via cd-rom of handmatig downloaden vanaf de website van de canon.
  • Begin met uw taal, land en kies het model van de printer.
  • Kies het apparaat, het besturingssysteem en ook de map waarin u het driverbestand wilt downloaden. Dubbelklik op het gedownloade bestand om het te starten en voer ook de installatie uit.
  • Kies nu uw draadloze LAN-verbindingsprintermethode als uw Canon Pixma MX490-printerverbindingsmethode en klik op verbinden via draadloze routermethode.
  • Zorg ervoor dat uw printer aan blijft staan, de software zoekt automatisch naar uw printer die al is verbonden met het netwerk en klikt vervolgens op Volgende.
  • Klik op naast het submenu Kabelloos instellen.
  • Wanneer het netwerk is hersteld, zal de installatie starten en vervolgens op licentie en overeenkomst klikken om het proces te starten. Tik op het volledige tabblad na de weergegeven optie, de installatie wordt geïnstalleerd.
  • Klik na de installatie op de testpagina om te controleren of de configuratie klopt of niet, klik op de knop Uitvoeren.



Verdere contactdeskundigen om de bovenstaande stappen toe te passen


Hier ziet u dat de installatie is voltooid en dat de berichtweergave op uw scherm is voltooid. U kunt eenvoudig printen of scannen met uw Canon Pixma MX490-printer. Ik hoop dat bovenstaande stappen u zullen helpen om uw Canon Pixma MX490-printer via een draadloos netwerk te verbinden en soepele bewerkingen uit te voeren. Als er zich een probleem voordoet, moet u Canon Klantenservice Nederland bellen en verbinding maken met handige professionals. Zij bieden u de stapsgewijze procedure om hetzelfde te doen en helpen u ook om uw problemen volledig op te lossen.

Ook bieden wij een technische ondersteuning Canon klantenservice Belgie.

Reacties

  1. It is really very helpful for us and I have gathered some important information from this blog.
    canon mx490 setup

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dear author, you've made up my mind to write a blog, the content was very informative and useful information that I would like to say Thank you very much for sharing this useful information.

    If you want to set up a IJ Start Canon printer, then you can find out how to setup a Canon printer by visiting our official site.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Being one of the pioneer brands in printers and scanners, Canon has offered the users a lot of reliability and ease of use in their products. Modifying and setting up the Canon printer is easier than ever and you can see it how to reset canon printer

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?