Wat is HP Print and Scan Doctor?

HP Print and Scan Doctor is een gratis softwaretool waarmee u de meeste afdruk- en scanproblemen van HP printers snel kunt oplossen. Deze tool werkt op alles van Windows XP tot Windows 10. Helaas is de Mac-variant van dit hulpprogramma nog niet beschikbaar.

Het is een goedkope tool om de afdruk- en bewakingsproblemen van uw apparaat regelmatig op te lossen, zoals het niet uitvoeren of opnieuw maken van de printdriver, toegankelijkheidsproblemen, firewallproblemen, het foutbericht controleren, de printer loskoppelen en op de gestrande taak schrijfrij drukken. U kunt uw HP computerruïnes op de vlucht inspecteren met een HP scherm en schermarts, en u kunt zoeken naar mogelijke problemen die op een van uw printers worden ingediend, en weinig aandacht besteden aan hun regio of set hulpmiddelen.




Het programma test veel dingen en vervangt effectief vier verschillende tools die HP had om printerproblemen te diagnosticeren. Hier is een korte catalogus met geverifieerde producten:

Connectiviteit - Wanneer aangesloten via USB, zorgt het ervoor dat de printer correct is aangesloten, en wanneer verbonden via het netwerk, zorgt het ervoor dat uw machine gerelateerd is aan het systeem.

Apparaatstatus - Controleert op printerfouten zoals inkt, papierstoringen, invoerproblemen, enz. 

Drivercontrole - Zorgt ervoor dat de driver niet frauduleus is of ontbreekt.

Apparaatbeheer - controleert op problemen die problemen kunnen veroorzaken in Apparaatbeheer.

Poortmatching / apparaatconflicten - Controleert de poortconfiguraties van de printer en zorgt ervoor dat er geen systeemgeschillen zoals andere printers of printermodellen met de computer ontstaan.

Het gaat door wanneer u het programma start en controleert of er een HP-printer is aangesloten via USB, Ethernet of draadloos. Zodra het verschijnt, kunt u op Volgende drukken en doorgaan met screening waar u printerproblemen kunt diagnosticeren.

Wat als u zelfs de computer correct laat weergeven? Het programma is niet voorbereid om uw printer in die situatie te lokaliseren

Het programma biedt u suggesties voor het aansluiten van de printer, afhankelijk van hoe u de printer wilt bevestigen. Helaas kan het programma je niet veel helpen totdat je in ieder geval de printer internet krijgt. Als je een draadloze printer of netwerkprinter hebt en je weet niet waarom je geen IP-adres krijgt, sluit je deze eerst met een USB-kabel aan op je laptop.

Het programma heeft ook een netwerkkeuzekeuze waar u geavanceerde netwerkdetails kunt zien en de firewall kunt uitschakelen (Troubleshoot Firewalls). Dat lijkt een belangrijke bron van communicatiefouten te zijn, dus hebben ze die keuze rechtstreeks in het programma geïntegreerd.

Het programma gaat door met het oplossen van problemen met de hp-printer en uw schema om te zien welke problemen het afdrukken of verwerken door de printer verhinderen. Het zal ze catalogiseren als het problemen ontdekt en u helpt om ze op te lossen. Als alles in orde is, ziet u veel bruine controlelabels en een voorbeeld van een websitekeuze.

Misschien begrijpen de meesten de problemen met betrekking tot partnerproblemen en de 'beroemde' boodschap van afzonderlijke printers vaker dan niet snel kunnen worden aangepakt. Omdat het de vastgelegde rupsband kan printen, ontbrekende of verslechterende individuen, inspecteert u altijd de ontwerpsabotage, firewall-dilemma's of duplicaat dilemma's en zelfs instrumentproductie, en print en print prestatieproblemen, inclusief voorbereiden, achteruitgaan of plakken. Rondom is HP printing and scanning doctor om instrumentondersteuningsniveaus in uw bundel te hebben, voor het geval u problemen blijft houden met uw HP printer / scanner.

Over het algemeen is het een geweldige tool en ik wens dat hun printers HP driverpakketten hebben gemaakt toen ze deze tool maakten: eenvoudig, gestroomlijnd en zonder extra pluis. Als u problemen heeft met uw HP-printer, download en voer dan de HP Print and Scan Doctor uit.

HP Printer Offline probleem oplossen met behulp van HP Print and Scan Doctor

  • Als uw HP printer de status offline of hp printer offline weergeeft en de printer drukt niet af, download dan de HP Print & Scan Doctor Utility Tool? Ga verder als de schijf al is begonnen.
  • Voer HPPSdr.exe uit vanaf de e-mail van uw computer.
  • Nadat u HP Print and Scan Doctor hebt geopend, drukt u op Start en selecteert u vervolgens uw printer.
  • Schakel het in en druk op Opnieuw als uw printer niet wordt vermeld.
  • Volg de aanwijzingen in het instrument als er een koppelingsprobleem is.
  • Als een scherm aangeeft dat de printertoepassingen moeten worden ingeschakeld, drukt u op Ja en gaat u verder.
  • Als een knop aangeeft dat uw printer de standaardprinter wordt, drukt u op Ja en gaat u verder.
  • Uw HP-printer offline kan via deze methode worden opgelost, ga anders door naar officiële hp-ondersteuning.

Afdruktaken in de wachtrij en andere afdrukproblemen oplossen met de HP Print and Scan Doctor
HP Print and Scan Doctor Run HPPSdr.exe kan worden gedownload vanaf de downloadlocatie van uw computer.

  • Nadat u HP Print and Scan Doctor hebt geopend, drukt u op Start en selecteert u vervolgens uw printer.
  • Schakel het in en druk op Opnieuw als uw printer niet wordt vermeld.
  • Volg de aanwijzingen in het instrument als er een koppelingsprobleem is.
  • Klik op Afdrukcorrectie.

Volledige programmeerconfiguraties combineren alles wat uw HP printer nodig heeft om te implementeren en te gebruiken. Deze programmeerconferentie omvat volledige setup-operators, installateurs en discretionaire programmering.

Veel hp-printers zijn tegenwoordig draadloos of in ieder geval geschikt voor netwerken, wat betekent dat u een netwerkkabel kunt aansluiten en schrijven zonder dat u de printer via USB op uw bureaublad hoeft aan te sluiten. Als u vandaag een nieuwe printer koopt, is dit absurd en moet u deze voor installatie aan uw bureaublad koppelen.

Helaas is het veel uitdagender om een ​​netwerk- of draadloze printer op te zetten, alleen omdat je nu te maken hebt met alle soorten faciliteiten tussen de twee systemen. Zelfs als u uw draadloze printer vandaag kunt weergeven, bent u mogelijk niet bereid om over een maand te lezen als de accidentele wijziging van het IP-adres of iemand een veiligheidsfunctie op uw router inschakelt om communicatie te voorkomen.

Als u HP Print and Scan Doctor niet kunt repareren, dan kunt u contact met ons opnemen HP Klantenservice Belgie.


We bieden ook een technische ondersteuning Hp Telefoonnummer

Reacties

  1. Really Nice Post Admin, Very helpful looking for more posts, Now I have to share some information about How To Fix “Lexmark Troubleshooting Guide” problem. If you are going through this problem you can simply Lexmark Printer belgie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?