HOE FIX EXCEL-FOUT STDOLE32 TLB (MICROSOFT-KLANTONDERSTEUNING)?

 Over Excel-fout stdole32 tlb


Excel-fout STDOLE32.TLB treedt op wanneer Microsoft Excel mislukt of crasht terwijl het wordt uitgevoerd, dus de naam. Het is niet noodzakelijk dat de code op de een of andere manier corrupt was, maar alleen dat het niet werkte tijdens de run-time. Zo'n fout verschijnt als een vervelende melding op uw scherm totdat deze is afgehandeld en gecorrigeerd. Hier zijn de symptomen, oorzaken en methoden om het probleem op te lossen.




Notitie


Om u te helpen uw probleem te begrijpen, geven we enkele definities voor de woorden in uw fout. Dit is een work in progress, dus soms kunnen we het woord verkeerd interpreteren, dus sla deze sectie gerust over!

Excel: voor vragen over programmeren alleen voor Excel-objecten of -bestanden, of voor het ontwikkelen van complexe formules.

TIb: Translation Lookaside Buffer TLB stelt moderne CPU's in staat om virtuele geheugenadressen onmiddellijk toe te wijzen aan fysieke geheugenadressen en vice versa.


Symptomen van Excel-foutcode STDOLE32.TLB


Runtimefouten treden op zonder enige waarschuwing. Er kan een foutmelding op het scherm verschijnen wanneer u Microsoft Excel uitvoert. In feite kunnen foutmeldingen of een ander dialoogvenster niet steeds opnieuw worden geadresseerd.


Voorbeelden van het verwijderen van bestanden of het verschijnen van nieuwe bestanden kunnen voorkomen. Hoewel dit symptoom groot is vanwege een virusinfectie, kan het worden toegeschreven aan een symptoom van een runtime-fout, aangezien een virusinfectie een van de redenen is voor een runtime-fout. De gebruiker kan een plotselinge daling van de snelheid van de internetverbinding ervaren, maar dit is niet altijd het geval.


Redenen voor Microsoft Excel-fout stdole32 tlb:


Tijdens het ontwerpen van software voorspellen programmeurs het optreden van codefouten. Er zijn echter geen correcte ontwerpen, aangezien fouten kunnen worden verwacht, zelfs bij het beste programmaontwerp. Als een bepaalde fout niet wordt ervaren en verholpen tijdens het ontwerpen en testen, kunnen er tijdens runtime storingen optreden.


Runtimefouten worden meestal veroorzaakt door incompatibele programma's die op hetzelfde moment worden uitgevoerd. Het kan ook optreden als gevolg van geheugenproblemen, een slechte grafische driver of een virusinfectie. Hoe het ook zij, het probleem moet onmiddellijk worden opgelost om verdere problemen te voorkomen. Hier zijn methoden om de fout op te lossen.


Herstel methoden


Runtime-fouten kunnen vervelend en hardnekkig zijn, maar het is niet helemaal frustrerend, reparaties zijn beschikbaar. Hier zijn oplossingen om het te doen.


Als een vaste methode voor u werkt, klik dan op de upvote-knop aan de linkerkant van het antwoord, zodat andere gebruikers weten welke reparatiemethode momenteel het beste werkt.


# 1. Sluit conflicterende programma's


Wanneer u een runtime-fout krijgt, moet u er rekening mee houden dat dit gebeurt vanwege programma's die met elkaar in conflict zijn. Het eerste dat u kunt doen om het probleem op te lossen, is door deze conflicterende programma's te stoppen.


  • Open Taakbeheer door tegelijkertijd op Ctrl-Alt-Del te drukken. Hierdoor kunt u de lijst met programma's zien die momenteel worden uitgevoerd.
  • Ga naar het tabblad Processen en stop de programma's een voor een door elk programma te markeren en op de knop Proces beëindigen te klikken.
  • U moet weten of de foutmelding elke keer dat u een proces stopt, opnieuw verschijnt.
  • Zodra u weet welk programma de fout veroorzaakt, kunt u doorgaan met de volgende stap voor probleemoplossing, door de toepassing opnieuw te installeren.


# 2. Bijwerken / opnieuw installeren van conflicterende programma's



Met behulp van het Configuratiescherm


  • Voor Windows 7: tik op de Start-knop, tik vervolgens op Configuratiescherm en vervolgens op Een programma verwijderen.
  • Voor Windows 8: tik op de Start-knop, scrol daarna omlaag en tik op Meer instellingen en tik vervolgens op Configuratiescherm> Een programma verwijderen.
  • En voor Windows 10 typ je gewoon Configuratiescherm in het zoekvak, tik je op het resultaat en klik je vervolgens op Een programma verwijderen
  • Tik in Programma's en onderdelen op het probleemprogramma en tik op Bijwerken of Verwijderen.
  • Als u ervoor kiest om bij te werken, hoeft u alleen maar de prompt te volgen om het proces te voltooien, maar als u kiest voor Verwijderen, volgt u de prompt om de installatie ongedaan te maken en vervolgens opnieuw te downloaden of de installatieschijf van de toepassing te gebruiken om het programma opnieuw te installeren. .


Andere methoden gebruiken


  • Voor Windows 7 vindt u de lijst met volledig geïnstalleerde programma's mogelijk wanneer u op Start tikt en met uw muis over de lijst op het tabblad scrolt. Mogelijk ziet u in die lijst een hulpprogramma voor het verwijderen van het programma. U kunt doorgaan en de installatie ongedaan maken met behulp van de hulpprogramma's die op dit tabblad beschikbaar zijn.
  • Voor Windows 10 tikt u op Start, vervolgens op Instellingen en vervolgens op Apps.
  • Scroll naar beneden om de lijst met apps en functies op uw computer te zien.
  • Tik op het programma dat de runtime-fout veroorzaakt. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de installatie ongedaan te maken of op Geavanceerde opties klikken om de toepassing opnieuw in te stellen.


# 3 - Werk uw virusbeschermingsprogramma bij of download en installeer de nieuwste Windows Update


Virusinfectie die een runtime-fout op uw computer veroorzaakt, moet onmiddellijk worden voorkomen, in quarantaine geplaatst of verwijderd. Zorg ervoor dat u uw virusprogramma bijwerkt en een grondige scan van de computer uitvoert, of voer de Windows-update uit zodat u de nieuwste virusdefinitie en herstel kunt krijgen.


# 4 - Installeer runtime-bibliotheken opnieuw


Mogelijk krijgt u de fout vanwege een update, zoals het MS Visual C ++ -pakket, dat mogelijk niet correct of volledig is geïnstalleerd. Wat u dan kunt doen, is het huidige pakket verwijderen en een nieuw exemplaar installeren.


  • Verwijder in eerste instantie het pakket door naar Programma's en onderdelen te gaan, zoek en markeer het Microsoft Visual C ++ Redistributable Package.
  • Tik op Verwijderen bovenaan de lijst en start uw computer opnieuw op als u klaar bent.
  • Download het nieuwste herdistribueerbare pakket van Microsoft en installeer het.


# 5 - Voer Schijfopruiming uit


  • Mogelijk ondervindt u ook runtimefouten omdat er weinig vrije ruimte op uw computer is.
  • Maak een back-up van uw bestanden en maak ruimte vrij op uw harde schijf
  • U kunt ook uw cache verwijderen en uw computer opnieuw opstarten
  • Start Schijfopruiming, open uw verkennervenster en tik met de rechtermuisknop op uw hoofddirectory (dit is over het algemeen C :)
  • Tik op Eigenschappen en klik daarna op Schijfopruiming.


# 6 - Installeer uw grafische stuurprogramma opnieuw


  • Als de fout verband houdt met een slecht grafisch stuurprogramma, kunt u het volgende doen:
  • Open uw apparaatbeheerder en zoek het grafische stuurprogramma
  • Druk met de rechtermuisknop op het stuurprogramma van de videokaart, tik vervolgens op verwijderen en start uw computer opnieuw op.


# 7 - IE verbonden Runtime-fout


Als de fout die u krijgt te maken heeft met Internet Explorer, kunt u het volgende doen:


1. Reset uw browser.


Voor Windows 7 kunt u op Start tikken, het Configuratiescherm bezoeken en vervolgens aan de linkerkant op Internet-opties tikken. Vervolgens kunt u op het tabblad Geavanceerd tikken en daarna op de knop Reset.

Voor Windows 8 en 10 kunt u op zoeken tikken en Internetopties typen, vervolgens naar het tabblad Geavanceerd gaan en op Opnieuw instellen tikken.


2. Schakel foutopsporing en foutmeldingen in scripts uit.


In hetzelfde venster met internetopties kunt u het tabblad Geavanceerd bezoeken en zoeken naar Foutopsporing in scripts uitschakelen

Zet nu een vinkje op het keuzerondje.


Schakel tegelijkertijd het selectievakje "Een melding over elke scriptfout weergeven" uit en tik daarna op Toepassen en OK, en start uw computer opnieuw op.


Als bovenstaande stappen niet werken, ga dan verder,

Bel Microsoft Telefoonnummer + 32-63681637 om in contact te komen met experts die u kunnen bijstaan ​​in lastige situaties. We garanderen dat de Excel-fout stdole32 tlb uit de root wordt verwijderd, zodat u in de toekomst een dergelijk probleem mogelijk niet tegenkomt.


We bieden ook een technische ondersteuning Microsoft Telefooonnummer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?