Hoe Instagram-wachtwoord te peset

 Instagram is nu na Facebook de meest gebruikte en favoriete applicatie geworden. Het is ook gewoon een andere applicatie zoals Facebook die gebruikers helpt op de hoogte te blijven en verbonden te blijven met de sociale wereld.


En Instagram is ook beveiligd met een unieke gebruikersnaam en wachtwoord dat door de gebruikers zelf wordt gemaakt. Dus als u een dergelijke gebruiker bent die het wachtwoord is vergeten maar niet weet hoe u het opnieuw moet instellen, hoeft u niet in paniek te raken. In dit artikel hebben we je gedekt en kom je te weten hoe je het Instagram-wachtwoord in eenvoudige stappen kunt resetten. En daarvoor kunt u de stappen volgen die verderop in dit artikel worden vermeld.




Leer hoe u Instagram-wachtwoorden in eenvoudige stappen kunt resetten

  • Begin met het starten van een gewenste webbrowser en beland vervolgens op Instagram.com vanuit de zoekbalk bovenaan de pagina.
  • Voer de gebruikersnaam in die u terug wilt krijgen in de vereiste ruimte en tik op "Volgende".
  • Tik vervolgens op de optie "Wachtwoord vergeten" zodat u wordt gevraagd om een ​​hersteloptie te selecteren.
  • En als u kiest voor herstel met een alternatieve e-mail, controleer dan de e-mail en tik op de optie "E-mail verzenden".
  • Controleer de inbox van je e-mail voor de Instagram-link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord. En u ziet een verificatiecode voor u worden weergegeven.
  • Je moet dezelfde verificatiecode invoeren op de Instagram-herstelpagina en op "Volgende" tikken.
  • Het controleert de code van zijn servers en stelt u vervolgens in staat een nieuw wachtwoord aan te maken.
  • Zorg ervoor dat u tegelijkertijd een sterk maar gemakkelijk te onthouden wachtwoord aanmaakt.
  • Bevestig het wachtwoord door het in het tweede vak in te voeren en tik op "Volgende".
  • Verwant bericht:  FACEBOOK INVESTEERT IN ZONNE-ENERGIE OM ZIJN DOEL VAN EEN 100% HERNIEUWBARE ENERGIEBEDRIJF IN 2020 TE VOLDOEN

Uw wachtwoord is succesvol gereset en u kunt dit controleren door in te loggen op het account. Als u een andere hersteloptie wilt dan het account terug te krijgen, kunt u er zelfs voor kiezen om beveiligingsvragen te beantwoorden. Mocht u problemen ondervinden of hulp nodig hebben bij een bepaald probleem, dan kunt u altijd contact opnemen met Instagram Telefoonnummer.

We bieden ook een technische ondersteuning Avast Telefoonnummer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?