Hoe de iPhone op de Samsung-printer aan te sluiten?

 De wereld wordt tegenwoordig zeker digitaal, maar de behoefte aan printers neemt nooit af. Op een of ander moment voelen we de behoefte om een ​​papieren versie van een document te maken. Daarom blijft de vraag naar printers zoals altijd groeien.



Voor bijna alles hebben we in ons dagelijks leven printers nodig. Kantoorwerk is vrijwel onmogelijk zonder de printers. Nu, met behulp van geavanceerde technologie, hoeven we niet langer te vertrouwen op conventionele bronnen, d.w.z. computers om aan onze dagelijkse afdrukbehoeften te voldoen. Net als nu kan men een papieren versie verwijderen door een printerapparaat draadloos met een smartphone te verbinden



Er zijn verschillende manieren waarop men de iPhone met de Samsung-printer kan verbinden, maar de beste manier om draadloos af te drukken met een iOS-smartphone is door Apple AirPrint te gebruiken. Kijk hieronder voor meer informatie over het verbinden van een Samsung-printer met de iPhone met Apple AirPrint


Draadloos afdrukken met Apple AirPrint naar een Samsung-printer?

Met AirPrint kunnen gebruikers documenten en foto's afdrukken zonder het gedoe van het downloaden en installeren van printerstuurprogramma's op het iOS-apparaat. Het enige wat u nodig heeft, is een AirPrint-compatibele printer met de nieuwste firmware en een iOS-smartphone.


De AirPrint-functionaliteit is hetzelfde in elk iPhone-model. Het maakt dus niet uit welk model u gebruikt, u kunt de software eenvoudig gebruiken. Voer de onderstaande stappen uit om de iPhone met behulp van AirPrint te verbinden met de Samsung-printer.


Stap 1: Maak verbinding met het draadloze netwerk

Als u AirPrint gebruikt, moeten zowel uw iPhone als uw printer zijn verbonden met hetzelfde draadloze netwerk. Vergeet niet dat er in een kantooromgeving een aantal wifi-netwerken zijn en dat u uw iPhone moet verbinden met het netwerk waarop uw Samsung-printer is aangesloten.


Bekijk de website van de fabrikant of de printerhandleiding om te zien hoe u de AirPrint-functionaliteit op uw printerapparaat inschakelt en verbindt met het draadloze netwerk


Stap 2: Selecteer de printer

Open een app die wordt ondersteund door AirPrint, zoals Evernote, Safri of Mail om te testen of er een verbinding tot stand is gebracht tussen uw printer en het iOS-apparaat of niet. Over het algemeen geven de apps de vooruitpijl weer die een verzendoptie aangeeft.


Tik op die voorwaartse pijl en tik vervolgens op afdrukken en uw Samsung-printer zou standaard als een geselecteerd apparaat verschijnen, u kunt bovenaan op Printer toevoegen tikken en uw iOS-smartphone opdracht geven om alle printerapparaten in de buurt te scannen.



Stap 3: Selecteer het aantal af te drukken exemplaren

Zodra u de iPhone op de Samsung-printer hebt aangesloten, moet u het aantal exemplaren selecteren dat u wilt genereren door op de pictogrammen voor optellen en aftrekken te tikken die naast de optie van een kopie worden gegeven.


U kunt minimaal één exemplaar en maximaal 99 exemplaren afdrukken. U kunt ook de kleuroptie inschakelen en de pagina's die u wilt afdrukken als u veel pagina's heeft.

Stap 4: Afdrukken

Nadat u alle dingen hebt gedaan die in de derde stap zijn vermeld, is het laatste dat u hoeft te doen, op het pictogram Afdrukken te klikken dat in de rechterbovenhoek van de pagina wordt weergegeven. U kunt de afdruktaak ook annuleren door te dubbeltikken op de startknop, vervolgens het Afdrukcentrum te selecteren en vervolgens Afdrukken annuleren te selecteren.

Dit zijn dus de stappen die u moet uitvoeren om de iPhone te verbinden met de Samsung-printer en om draadloos af te drukken met AirPrint.Neem bij problemen contact op met Samsung Telefoonnummer.

We bieden ook een technische ondersteuning Microsoft Telefoonnummer.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?