Hoe Hotmail-foutcode 403 te repareren?

 De Hotmail-foutcode 403 is meestal een probleem dat ontstaat als gevolg van verboden toegangsfouten. Dit gebeurt tijdens het bekijken van video's, het verzenden van e-mails, enz. Op het pc-apparaat. Gebruikers die geen indexpagina hebben en ook last hebben van toestemmingsproblemen. We hebben hieronder enkele stappen opgeschreven om Hotmail-foutcode 403 te repareren.



Stappen om Hotmail-foutcode 403 op te lossen

Stap 1: Pictogram voor administratieve hulpprogramma's

  • Ga naar de startknop en klik vervolgens op het configuratiescherm om het te selecteren
  • Gebruikers moeten dubbelklikken op het pictogram van de beheertools. Dubbelklik op de "internetinformatiedienst" die u gemakkelijk terugvindt in het gedeelte consoles. Het proces opent de IIS-instellingen
  • Klik met de rechtermuisknop op die specifieke map waaruit de webserver iOS de fout 403 krijgt en klik vervolgens op het pictogram "Eigenschappen" in het menugedeelte

Stap 2: Open de pagina met eigenschappen

  • Tik op het pictogram "Directorybeveiliging" in het venster Eigenschappen en klik vervolgens op de knop "Bewerken" in het gedeelte "Anonieme toegang". In dit venster moet u een vakje aanvinken waarin een bericht wordt weergegeven door 'Anonieme toegang' te zeggen. wanneer dit verschijnt, klikt u op de knop "OK" om terug te keren naar het venster "Eigenschappen".
  • Tik op het pictogram "Home Directory" in het venster Eigenschappen. Zorg ervoor dat er geen andere selectievakjes zijn behalve degene die wordt weergegeven als een "Gelezen" -tekst. Dit moet correct worden gecontroleerd in de sectie "Machtigingen". Verder mogen gebruikers continu e-mails lezen en doorbladeren. Klik ten slotte op de knop "OK".
  • Controleer alle aangebrachte wijzigingen door simpelweg de e-mail of webbrowser te openen en nogmaals het websitedomein in de adresbalk in te voeren.
  • Verwant bericht-  Hoe Maak Je Een Afspeellijst Op Alexa Met De Amazon Music-App?

Bel ons op het Hotmail-klantenservicenummer om uw problemen met onze technici op te lossen

Maak contact met onze technici op Hotmail Telefoonnummer + 32-11948746. en voer uw Hotmail-e-mailvragen uit door ons deskundige technische team. Wij zijn 24 * 7 uur beschikbaar om u bij ons te helpen met alle mogelijke oplossingen. Bel ons nu en krijg het juiste antwoord.

We bieden ook een technische ondersteuning Microsoft Telefoonnummer.


Reacties

  1. Hi your post is really appreciatable.I really thankful for this post. Here i would llike to share some information about facebook. As we know that facebook is a social trap where we connect with people in all over world. So if you are using facebook and face any technical issue that time so just visit our website. We can resolve the smallest problem on same time. For further information please visit on our website- facebook contact belgie

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?