Oplossing: Instagram - aanmelding geblokkeerd

 Als je een nieuw Instagram-account probeert te maken op je mobiele apparaat (iPhone of Android), krijg je mogelijk deze foutmelding waardoor je geen nieuw account kunt registreren wanneer je bij het scherm voor het maken van een gebruikersnaam komt.


Je vertellen dat je 'moet blijven proberen' kan erg frustrerend zijn en zou op geen enkele manier helpen, aangezien de fout meestal aanhoudt. Instagram laat je deze fout zien als je te veel accounts hebt gemaakt met hetzelfde apparaat of als je te veel accounts hebt toegevoegd met dezelfde app.



Dus als je een bedrijf bent en meerdere Instagram-accounts nodig hebt, dan hebben we hier een aantal methoden geïntroduceerd waarmee je meerdere Instagram-accounts kunt maken vanaf één apparaat. Volg gewoon deze methoden:

Kan geen Instagram-account maken

  • In de eerste stap kunnen we beter overwegen waarom Instagram-aanmelding geblokkeerd kan zijn. De reden waarom je geen Instagram-account kunt maken, kan zijn:
  • Netwerkverbinding
  • Apparaat is geblokkeerd
  • E-mailadres is geblokkeerd
  • Telefoonnummer is geblokkeerd
  • Gebruikersnaam is niet beschikbaar of staat al in de blokkeerlijst
  • Instagram-bugs

Het aanmaken van meerdere accounts is niet de enige reden achter deze fout, het kan om verschillende redenen gebeuren, bijvoorbeeld als u een VPN gebruikt om u aan te melden, dan kan het de fout 'Aanmelden geblokkeerd' tonen. Instagram blokkeert het apparaat om spam en geautomatiseerde bots te stoppen.

Als u een account probeert te maken op basis van het geblokkeerde IP-adres, kunt u de fout Aanmelden geblokkeerd te zien krijgen. Het oplossen van de fout 'Aanmelden geblokkeerd' is heel eenvoudig; je hoeft alleen maar de onderstaande handleidingen te doorlopen om meer te weten.

Methode 1: Wijzig het e-mailadres / telefoonnummer

Als het e-mailadres al is geblokkeerd, kunt u zich er niet opnieuw mee aanmelden. Mogelijk gebruikt u het e-mailadres al en als het gerelateerde account is geblokkeerd, kunt u zich niet meer aanmelden met dat e-mailadres. U kunt het dus beter proberen met een ander e-mailadres. U kunt ook het apparaat wijzigen en het opnieuw proberen.

U kunt het ook proberen met een ander apparaat en telefoonnummer. Als Instagram het bedrag blokkeert, zou je je met een nieuwe naam moeten kunnen aanmelden.

Methode 2: probeer Instagram voor desktop

Als je de foutmelding op een mobiel apparaat krijgt, kun je het bureaublad proberen om je aan te melden voor Instagram. Om de Instagram-desktop te gebruiken, ga je gewoon naar Instagram.com en klik je op aanmelden. Volg de instructies op het scherm.

⦁ thod 4: gebruik VPN

Als het niet lukt om uw browser te wijzigen, kunt u een VPN gebruiken om de fout op te lossen. Download gewoon een gratis VPN en verbind deze met een willekeurige server. Maak een nieuw Instagram-account aan en koppel vervolgens de VPN los en geniet ervan.

⦁ Methode 5: uw apparaat wijzigen

Soms onderneemt Instagram strenge actie en blokkeert het IMEI-nummer met het IP-adres. In dit geval kun je geen Instagram-account maken vanaf het apparaat, ongeacht welke browser je gebruikt. U moet dus de methode wijzigen of het bureaublad gebruiken om u aan te melden voor Instagram. Zodra je het nieuwe Instagram-account op een ander apparaat hebt gemaakt, kun je het op elk apparaat gebruiken, of je nu bent geblokkeerd voor het maken van het account of niet.

⦁ Methode 6: Incognitomodus

Soms werkt het gebruik van de incognitomodus in de Google Chrome-browser om de fout te verhelpen. Als je het account op de Instagram-app niet kunt maken, kun je een nieuw account maken in de incognitomodus van Chrome. Het werkt voornamelijk wanneer u bent geblokkeerd voor de app, niet voor de browsers.

⦁ Methode 7: schakel uw netwerkverbinding uit / in

Soms kan het resetten van de netwerkverbinding Instagram-fouten oplossen. U kunt dus uw mobiele gegevens of wifi in- en uitschakelen om te zien of het probleem is verholpen. U kunt het apparaat ook in- en uitschakelen.

⦁ Methode 8: Meld u aan met een Facebook-account

Als je al een Facebook-account hebt, is dat goed. U kunt zich aanmelden met een Facebook-account. Als dit niet het geval is, kunt u eerst een Facebook-account maken en dat vervolgens gebruiken om u aan te melden bij Instagram

⦁ Methode 9: account toevoegen met een eerder Instagram-account

Als je al een Instagram-account hebt gehad en je gaat je aanmelden voor de tweede, kun je de laatste een keer gebruiken. Aanmelden met een vorig Instagram-account:

⦁ Open de Instagram-app
⦁ Log in op het eerste Instagram-account
⦁ Ga naar een profiel door op de kleine profielfoto in de rechter benedenhoek te tikken
⦁ Tik op het pictogram met drie regels
⦁ Ga naar Instellingen
⦁ Selecteer Account toevoegen
⦁ Volg de instructies op het scherm


Als u het probleem niet kunt oplossen, moet u een tijdje wachten en het opnieuw proberen. Het kan een Instagram-bug zijn.

Op te sommen

Als je een betere manier weet om deze fout op te lossen, deel deze dan met ons in de reacties hieronder of bel ons Instagram Telefoonnummer. Vergeet ook niet om het met je vrienden te delen als het je op een of andere manier heeft geholpen.

Wij bieden ook een technische ondersteuning Netflix Telefoonnummer.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?