Microsoft Office Home and Student 2019 - installatieproblemen voor Mac en pc

 Heeft u vaak problemen tijdens het installeren van de Microsoft Office-productiviteitssuite op uw apparaat?


Als dat het geval is, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want er zijn een aantal Mac- en pc-gebruikers die daarbij met dezelfde problemen worden geconfronteerd.


Welnu, er kunnen tal van redenen zijn waarom het bij u zou kunnen gebeuren. Maar zodra u de reden kent, kunt u deze eenvoudig corrigeren en uw Office-toepassingen blijven gebruiken.


Soms, wanneer u de procedure voor het downloaden van Microsoft Office Home en Student doorloopt, vindt u het misschien niet moeilijk. Maar voor sommigen wordt het hoofdpijn. Integendeel, voor elk probleem is er een oplossing en daarom zullen we die problemen afzonderlijk bespreken voor Mac en Windows-pc.


Laten we dus meteen een paar van de veelvoorkomende Office-installatiefouten leren kennen. En eerst gaan we installatieproblemen op Windows bespreken.

Hier zijn enkele Office-installatieproblemen op pc


Het besturingssysteem wordt niet ondersteund

Dit is om de meest voor de hand liggende redenen een veelvoorkomend probleem bij de gebruikers. Dit gebeurt meestal als u de systeemvereisten niet zorgvuldig leest.

Naar mijn persoonlijke mening moet een koper allereerst de systeemvereisten zorgvuldig doornemen en vervolgens het product kopen dat de hoogste compatibiliteit met het apparaat vertoont.


Office duurt langer om te installeren

Het volgende probleem dat we hier behandelen, is hoe lang het duurt voordat het Office-installatiebestand op uw Windows-apparaat wordt geïnstalleerd.

Welnu, dit wordt veroorzaakt door een tragere connectiviteit waardoor Office abrupt stopt met installeren bij 90%.

Dus als je niet nog een crisis wilt, dan zou ik je aanraden om een ​​bekabelde internetverbinding te gebruiken tijdens het installeren van zo'n soort essentiële software.


dll fout

U zult deze fout zeker tegenkomen tijdens het downloaden van Office op Windows XP en Windows Vista, omdat de nieuwere versies van Office niet worden ondersteund op deze besturingssystemen.

Om het optreden van deze fout te voorkomen, moet u de systeemvereisten controleren, aangezien ik dit al heb genoemd als een vereiste voor Microsoft Office Home en het downloaden van studenten.

En nu gaan we installatieproblemen op een Mac oplossen.
Office-installatieproblemen op een Mac


Het installatieprogramma is vastgelopen bij 'verifiëren'

Als u dit probleem ook ondervindt tijdens het installeren van Office op uw Mac, hoeft u zich geen zorgen meer te maken, want we kennen de reden erachter, wat duidelijk een probleem is dat het gevolg is van een niet-geïdentificeerde ontwikkelaar.
In feite kunt u dit probleem verhelpen door gewoon het besturingssysteem van uw Mac-apparaat bij te werken.


Kan het installatieprogramma niet vinden

Dit is nog een ander probleem dat de installatie van Office op uw apparaat beperkt. Dit hangt in wezen af ​​van de webbrowser die u gebruikt om het installatieprogramma te downloaden.

Gelukkig kun je het in verschillende mappen op je Mac vinden.


pkg-bestand kan niet worden gestart

Zoals je misschien hebt ervaren, kun je het bestand zelfs na het downloaden niet starten en je afvragen waarom het gebeurt.
Wacht in dat geval een paar minuten en verplaats het Office-installatieprogramma .pkg naar een andere locatie en probeer het vervolgens te starten.


Wat denk je?

Daar heb je het: enkele veelvoorkomende problemen, samen met hun remedies.

En daarmee zou ik graag van je horen in het commentaargedeelte of je het probleem hebt kunnen oplossen of niet.

Als u technische problemen heeft, bel ons dan Microsoft Telefoonnummer. Ik hoop dat uw technische probleem is opgelost.

Wij bieden ook een technische ondersteuning Aamzon Telefoonnummer.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?