Hoe te repareren dat Instagram DM niet werkt?

 Af en toe klagen Instagram-gebruikers over problemen met directe berichten. Dit terwijl de Instagram DM een zeer belangrijke functie van de app is. Ik begrijp volledig hoe frustrerend het is wanneer een directe Instagram-bericht niet werkt, ik heb bijna alle mogelijke problemen met DM's aangepakt en de oplossingen voor de problemen zullen volgen. Als ik geconfronteerd word met Instagram, werkt DM niet


Mogelijke Instagram DM-problemen waarmee gebruikers te maken kunnen krijgen


Instagram-gebruikers (waaronder ikzelf) hebben mogelijk een van de volgende problemen ondervonden wanneer Instagram DM-storingen optreden:

  • Instagram brengt een nieuwe update uit in privéberichten
  • Instagram-berichten verzenden niet
  • Nieuwe directe Instagram-berichten worden niet weergegeven
  • Directe berichten op Instagram verdwijnen
  • Instagram kan geen threads maken
  • Instagram zegt dat je een bericht hebt, maar dat is niet zo
  • Een direct bericht van Instagram kan niet worden verwijderd
  • Instagram-berichtverzoeken verdwijnen
  • De gebruiker ontvangt Instagram DM-meldingen, maar er is geen bericht
  • Gebruikers kunnen geen chats ontvangen van vrienden
  • Berichten worden niet geopend en het lijkt alsof ze voor altijd worden geladen
  • Instagram DM-melding verdwijnt niet
  • Gebruikers kunnen de reacties op hun berichten niet zien
  • Gebruikers kunnen geen nieuw bericht starten
  • Er wordt geen melding voor nieuwe berichten verzonden


Voordat we door de oplossing gaan, moeten we ervoor zorgen dat we niets hebben gedaan om de DM-limieten van Instagram te schenden (wacht even! Is er zelfs een limiet voor directe berichten op Instagram? Ja, die is er), waaronder:

  • Limieten voor DM-telling: het is in totaal 100 DM's per dag. Als je onlangs een massa-bericht hebt gestuurd naar meer dan 100 mensen op één dag, dan word je door Instagram verbannen.
  • DM Spam: stuur nooit hetzelfde bericht steeds weer naar een specifiek account. Ze kunnen gefrustreerd raken en berichten als spam rapporteren.

Overschrijd nooit de limieten! Er zijn beperkingen om de Instagram-community te beschermen. Maar het is moeilijk om het account bij te houden van berichten die in een dag worden verzonden om een ​​ban te voorkomen. Beveilig met onze Instagram Auto DM-service (een unieke Instagram-tool op internet), dat uw Instagram-account niet wordt verdacht van spamachtige activiteiten. Deze webgebaseerde, op desktoptool stuurt in totaal 100 DM's per dag naar doelgroepen en zorgt ervoor dat geen enkele gebruiker twee vergelijkbare berichten ontvangt. U kunt het Instazood-dashboard gebruiken om uw Instagram-DM's te zien, als de Instagram-app niet werkt.

De bot-service van Instagram helpt je ook om je Instagram-activiteit te beheren, zoals volgen, leuk vinden, reageren of niet meer volgen. Deze geautomatiseerde en gecontroleerde acties zullen u helpen uw account een boost te geven en meer volgers en betrokkenheid te krijgen.

  • Instagram DM Fix-oplossingen

Alle problemen waar we het hierboven over hebben gehad, kunnen worden opgelost door een van de oplossingen die hier worden geboden. Neem ze geduldig door en laat me weten welke voor jou werkte (hopelijk;)).

One-Shot-oplossing (waardoor de DM 99 procent van de keren niet werkt)

  • Controleer de internetverbinding

Soms zijn complicaties zo simpel als een verloren of zwak internetsignaal. Probeer verbinding te maken met een ander netwerk om er zeker van te zijn dat het internet problemen veroorzaakt. Als het probleem van DM is opgelost, dan is dat het. Het is beter om contact op te nemen met uw internetprovider.

  • Update Instagram

Controleer voordat u iets technisch doet of er app-updates zijn in de Google Play Store of App Store. Geloof me, meestal lost een eenvoudige Instagram-update niet alleen DM-problemen op, maar ook vele andere Instagram-problemen, zoals de slechte prestaties van de app, het niet verschijnen van berichten, het vastlopen van video's, het reageren op bugs, enz.

  • Ga een versie terug!

Net tegenover het vorige geval kunnen updates soms problemen veroorzaken voor Instagram. Als je onlangs Instagram hebt bijgewerkt en direct na de update het probleem met Instagram DM's niet werkte, is de kans groot dat de telefoon niet compatibel is met nieuwe wijzigingen in de app.

Controleer eerst het versienummer van de Instagram-app die al op je telefoon is geïnstalleerd en zoek vervolgens op internet naar een versie terug. Verwijder de app en installeer ten slotte de oudere versie.

  • Verwijder Instagram en installeer het opnieuw

Dit is een andere oplossing die meestal werkt. Soms heeft de geïnstalleerde app mogelijk enkele gegevens verloren die nodig zijn om Instagram DM weer te geven. Door het opnieuw te verwijderen en opnieuw te installeren, worden alle verloren gegevens hersteld en werkt alles zoals gewoonlijk.

  • Controleer uw apparaat of het is een nieuwe DM-update van Instagram

Instagram brengt een nieuwe update uit om de Vanish-modus in Direct Message te introduceren, waarmee je kunt zien wie screenshots maakt of je berichten opneemt. Als je de berichten niet kunt zien of Instagram DM niet werkt, kan dit komen door de nieuwste update van Instagram. Het is dus beter om een ​​paar dagen te wachten om te zien of het probleem is verholpen.

Probeer in te loggen op Instagram-account met een ander apparaat of webgebaseerde Instagram (ook bekend als webstagram) om te zien of het probleem met de directe berichten te wijten is aan het apparaat of dat het een softwaregerelateerd probleem is. Als de DM op het nieuwe apparaat of in de webbrowser werkte, is er iets mis met de telefoon.

Wis om te beginnen het cachegeheugen van de telefoon of maak het geheugen lichter. Soms laat een vol cachegeheugen of apparaatgeheugen geen nieuwe berichten downloaden en worden weergegeven. Als het wissen van het geheugen en de cache niet werkt, werkt het mogelijk om het besturingssysteem van de telefoon bij te werken en / of de fabrieksinstellingen te herstellen. Als niets u goed heeft gemaakt, neem dan contact op met de serviceprovider van de telefoon en zoek meer professionele hulp.

Actieoplossingen (om Instagram DM-problemen op te lossen die niet door jou of je apparaat zijn veroorzaakt)

  • Je wordt geblokkeerd door de ontvanger

Als een Instagram-direct bericht niet naar een bepaalde vriend kan worden gestuurd, is de kans groot dat deze je account heeft geblokkeerd. Om te weten of ze je hebben geblokkeerd, ga je naar hun pagina, en geen van hun berichten wordt weergegeven.

  • U volgt de ontvanger niet

Voor de privacykwesties van Instagram ontvangen sommige gebruikers liever alleen berichten van volgers. Volg ze dan eerst en probeer opnieuw DM's te verzenden.

  • In-group-berichten zijn niet toegestaan

Sommige threads op Instagram bevatten beperkte rechten en niet iedereen in de groep kan DM's naar de thread sturen. Neem contact op met de eigenaar van de thread en vraag hem om toestemming voor berichten in de groep.

  • Dit is een probleem aan de serverkant van Instagram

Als nog niets heeft gewerkt, is het hoogstwaarschijnlijk dat Instagram de pijn veroorzaakt! Wat betekent dat u alleen maar kunt wachten en wachten! Vraag vrienden om soortgelijke problemen met Instagram DM om er zeker van te zijn dat dit het geval is. Of ga naar de Insatgramdown-pagina op Twitter en kijk of mensen het hebben over Instagram DM's die niet werken.

Maar als je maar problemen ondervindt met directe berichten, dan is het tijd om contact op te nemen met Instagram-ondersteuning en hulp te zoeken. Zo neem je contact op met Instagram-ondersteuning:

  • Hoe neem ik rechtstreeks contact op met Instagram?

Helaas antwoordt Instagram meestal niet op gebruikers. Dus we raden aan om in geval van geen antwoord van Instagram-ondersteuning, ze een bericht te sturen op Twitter of het probleem te tweeten en @Instagram te vermelden. Dit zal hopelijk werken.

  • Terug naar jou

Ik probeerde na te denken over alle mogelijke Instagram DM-problemen en hun oplossingen, voor zover mijn brein kon helpen. Het is mogelijk dat sommige oplossingen of problemen worden genegeerd. Dus ik zou je meer dan dankbaar zijn als je mij en de andere DM-gebruikers zou kunnen helpen om er nieuwe manieren uit te vinden! Ik kijk uit naar uw opmerkingen hieronder over hoe u uw probleem heeft opgelost.Neem contact met ons op Instagram Telefoonnummer.


We bieden ook een technische ondersteuning Epson Telefoonnummer.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?