Hoe u een gehackt Netflix-account terug kunt krijgen

 Als een van de populaire apparaten voor netwerkstreaming, wordt Netflix het verleidelijke doelwit voor hackers om hun record van criminele sociale activiteiten te vergroten. Soms vergeten ze het wachtwoord te wijzigen en beginnen ze het alleen te gebruiken. In dat geval kunt u het wachtwoord van uw account wijzigen en gemakkelijk herstellen.


Manieren om een ​​gehackt Netflix-account terug te krijgen


Als u een gehackt Netflix-account terug wilt krijgen, bent u op de juiste plek. U kunt ook de oplossing van het probleem krijgen door contact op te nemen met de klantenondersteuning van Netflix. De leidinggevenden helpen u ook hierbij. We zijn hier echter met de stappen om het wachtwoord op uw computerapparaat te wijzigen, zodat u de blokkering op uw account weer kunt terugkrijgen.


Wachtwoord van Netflix-account wijzigen om te beschermen tegen hacken

  • De eerste stap is om in te loggen op het Netflix-account en de muisaanwijzer op het pictogram van de profielfoto te plaatsen dat zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt.
  • U moet nu het account selecteren in het vervolgkeuzemenu en vervolgens het account in het vervolgkeuzemenu.
  • Daarna moet u op het wachtwoord wijzigen klikken dat zich rechtsboven op de accountpagina onder lidmaatschap en facturering bevindt.
  • U moet het huidige wachtwoord in het eerste veld invoeren en vervolgens een nieuw wachtwoord in de andere twee.
  • U kunt ook het vakje naast dat u aantreft aanvinken om te eisen dat alle apparaten inloggen met uw nieuwe wachtwoord. Door dit te doen, wordt uw account automatisch uitgelogd bij alle verbonden apparaten van Netflix.


Netflix-ondersteuning

Dit zijn de stappen om het wachtwoord van het Netflix-account te wijzigen. U kunt het wachtwoord van Netflix ook op uw mobiele apparaat wijzigen. U kunt een gehackt Netflix-account terug krijgen door met de leidinggevenden te praten, en zij zullen u de best mogelijke oplossing bieden om zich te ontdoen. De leidinggevenden zullen er alles aan doen om hen te helpen en zullen ook een stapje extra doen om aan hun behoeften en eisen te voldoen.U kunt gewoon bellen op Netflix Telefoonnummer.


We bieden ook een Facebook Contact persoon voor technische ondersteuning.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?