5 manieren om PST-bestand te openen zonder Outlook! - Eenvoudige gids

 Op zoek naar een manier om PST-bestand te openen zonder Outlook? Blijf dan op de hoogte, want in deze blog hebben we enkele manieren beschreven waarop u PST-bestanden kunt bekijken zonder de Outlook-applicatie.

Wat is een PST-bestand?
PST-bestand is een Outlook-gegevensbestand en is gemaakt door MS Outlook. Het is het bestandsformaat van Outlook en slaat de gegevens op zoals taken, contacten, bijlagen, enz.


Hoe PST-bestand openen zonder Outlook? Er zijn verschillende manieren waarop u PST-bestanden kunt bekijken zonder Outlook. Sommige ervan zijn-
1- Gratis PST Viewer-tool

De beste manier om Outlook PST-bestanden te bekijken, is met behulp van een professionele PST-viewertool. Met deze tool kunt u eenvoudig PST-bestanden bekijken en bekijken zonder Outlook. De tool is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en u kunt de PST-bestanden probleemloos bekijken. De kwaliteit van uw gegevens blijft intact en er is geen wijziging in uw gegevens tijdens het inzageproces.

2- Importeer PST in MSG-formaat
In deze procedure kunt u de PST-bestanden bekijken door ze naar MSG-indeling te converteren. Door PST naar MSG te converteren, kunt u de PST-bestanden openen zonder Outlook-toepassing. Het is heel eenvoudig om PST-bestanden te converteren, sleep gewoon de e-mail en zet deze neer op de desktoplocatie. Nadat het bestand is geconverteerd, kunt u de inhoud van MSG-indeling overal bekijken zonder de Outlook-toepassing. Gebruik de EditPlus om toegang te krijgen tot het gewenste MSG-bestand en u kunt eenvoudig PST-bestand openen zonder Outlook.
3- Omzetten van PST-e-mails naar HTML-formaat
U kunt PST-bestanden bekijken door ze naar HTML-bestandsindeling te converteren. U kunt de PST-bestanden converteren zonder een hulpprogramma van derden te gebruiken. De
  • Selecteer eerst de e-mail die u in HTML-indeling wilt opslaan

  • Klik verder op het tabblad "Bestand" en kies vervolgens de optie "Opslaan als".

  • Selecteer uit de vele beschikbare opties HTML als het laatste type.

4- Importeer inhoud van PST-bestand in Gmail
Gmail is een veel gebruikte e-mailclient en u kunt ook PST-bestanden bekijken of openen met behulp van het Gmail-programma. U kunt dit op twee manieren doen, ten eerste door de handmatige procedure te gebruiken en ten tweede door de PST Converter-tool te gebruiken.


Handmatige procedure om PST naar Gmail te converteren, de handmatige procedure bestaat uit twee hoofdstappen, namelijk "Gmail-instellingen wijzigen" en "Outlook configureren".

Gmail-instelling wijzigen
  • Ga naar je Gmail-account en klik in de rechterbovenhoek op het tandwielpictogram.

  • Selecteer de optie "Instellingen" en kies verder de optie "Doorsturen en POP / IMAP".

  • Schakel nu in het gedeelte IMAP-toegang de IMAP-optie in.

  • Klik ten slotte op de optie "Wijzigingen opslaan".

  • Schakel verder de optie "Minder veilige apps toestaan" in.

Configureer Outlook-instellingen

  • Als u klaar bent met de Gmail-accountinstellingen, opent u uw Outlook

  • Klik op het tabblad "Bestand" en vervolgens op de optie "Account toevoegen".

  • Voer uw e-mail-id in en klik op de knop "Verbinden", voer verder het wachtwoord in en klik opnieuw op "Verbinden".

  • Zodra uw account is toegevoegd, wordt in Outlook een pop-up weergegeven. Klik ten slotte op de optie "Gereed".

    Dit is de handmatige procedure en zoals u kunt zien, zijn er veel stappen betrokken bij de handmatige procedure. Daarom is de kans op fouten groot bij de handmatige procedure. Om fouten te voorkomen, moet u dus de PST Converter-tool gebruiken. Met de tool kunt u eenvoudig de Outlook PST-bestanden converteren naar Gmail-indeling en PST-bestanden bekijken.


5- Importeer PST-bestand naar TXT-formaat

U kunt het PST-bestand zonder Outlook bekijken of openen door de bestanden naar het TXT-formaat te converteren. Hiervoor moet u de gewenste e-mail selecteren en deze verder converteren naar TXT-indeling. Klik eerst op het tabblad "Bestand" en kies de optie "Opslaan als", selecteer vervolgens het TXT-bestandstype.

Conclusie-

Hier in dit artikel heb ik verschillende manieren uitgelegd waarop u PST-bestanden kunt openen zonder Outlook-toepassing. U kunt de PST-viewer-tool kiezen of de handmatige procedure volgen.

In dat geval hoeft u niets te doen. Bel gewoon het telefoonnummer van Microsoft Outlook Nummer en bespreek het met een van onze ervaren technici. Ze helpen u bij verdere stappen of bieden veilige technische ondersteuning voor Outlook om uw Outlook-account te beschermen.

We bieden ook een Linksys Telefoonnummer voor technische ondersteuning.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?