Hoe problemen met Roku Media Player oplossen voor het niet vinden van video's, muziek en foto's?

 Roku Media Player werkt op dezelfde manier als Play Store. Het is een Play Store die toegankelijk is voor het downloaden van video's, foto's en muziek via Roku Channel Store. Het kan van tevoren worden geïnstalleerd. Op bepaalde Roku-streaming-apparaten. Het stelt de gebruikers zelfs in staat om persoonlijke videobestanden te bekijken en zelfs te helpen bij het luisteren naar de muziekbestanden en Resolve Roku Media Player.

U kunt zelfs uw foto's bekijken met behulp van de USB-poort van het Roku-apparaat of door toegang te krijgen tot een mediaserver op het beschikbare lokale netwerk. Roku Media Player kan ook vooraf zijn geïnstalleerd. Op sommige Roku-streaming-apparaten. Maar de vraag is dat als je geen muziek, video's en foto's op Roku Media Player kunt vinden, wat je dan gaat doen. Dus hieronder zijn de stappen. Die kan worden gevolgd door de gebruiker om gemakkelijk video's, muziek en foto's te vinden.


Hoe video's, muziek en foto's te zoeken met Roku Media Player:

 • In de eerste stap moet u het mediatype kiezen in het scherm Mediatype selecteren.
 • Kies nu het apparaat met de inhoud die u wilt afspelen.
 • de derde stap, Navigeer door uw mappen om de inhoud te vinden die u wilt afspelen. Als het gewenste bestand een niet-ondersteunde bestandsindeling is, wordt het niet weergegeven.
 • Ten slotte, nadat u de inhoud hebt gevonden, die u wilt afspelen, drukt u op de OK-knop of de Play-knop.
 • Tijdens het afspelen van muziek, video's, kun je pauzeren, vooruitspoelen en achteruit springen met de Play / Pause-knop, Forward Scan-knop en Reverse Scan-knop op je Roku-afstandsbediening.
 • Stop het afspelen en druk op de knop Terug.

Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen om muziek en video's soepel af te spelen op Roku Media Player:

 • Om alle video's af te spelen, muziek in een map als een afspeellijst. Druk op de afspeelknop. Wanneer de map is gemarkeerd.
 • Als je het afspelen en bladeren zoals snelheid en shuffle wilt controleren, kun je dit openen door op de ster-knop op je Roku-afstandsbediening te drukken.
 • Opties voor het afspelen van audio zijn toegankelijk via het afspelen van audiocontent.
 • Videoweergave kan alleen worden gewijzigd. Bij het bekijken van het videodetails-scherm.
 • Opties voor het afspelen van foto's zijn alleen toegankelijk terwijl een diavoorstelling wordt uitgevoerd.
 • Verwant bericht-   Hoe contact opnemen met Facebook om een probleem te melden?

Afgezien van deze stappen, kunt u ook deze 2 stappen bekijken voor

Vind muziek, foto's en video's in Roku Media Player:

Inhoud afspelen die is opgeslagen op een USB-station Roku Media Player oplossen:
Afgezien van al deze, zijn er enkele Roku-apparaten met een USB-poort waarmee men een externe USB-drive kan aansluiten. Het zou zijn om lokaal opgeslagen foto, audio samen met de videobestanden af ​​te spelen. Er kan meer dan één USB-station worden aangesloten op het Roku-apparaat door ze op een USB-hub aan te sluiten. Het is zelfs mogelijk dat harde schijven zijn geformatteerd met verschillende bestandssystemen. Roku Media Player ondersteunt mogelijk schijven. Dit waren formaten met FAT16, FAT32, EXT2, EXT3 samen met HFS + bestandssystemen.

Speel de inhoud af op het Local Area Network:

Digital Living Network Alliance (DLNA), is een standaardtechnologie. Dit is handig bij het delen van de inhoud tussen apparaten die verbinding hebben met een netwerk. Als een gebruiker inhoud wil afspelen die is opgeslagen op een ander apparaat op Roku met behulp van DLNA, dan moet in dat geval een ander apparaat DLNA-serversoftware uitvoeren en dat ook op het Roku-apparaat. Er zijn enkele routers en een digitaal netwerk. Die zijn vastgemaakt aan opslag en hebben een ingebouwde DLNA-server.

Hieronder staan ​​de volgende DLNA-servers:

 • Plex
 • Serviio
 • Windows Media Player / Center
 • Afspelen op
 • Twonky

Los problemen met Roku Media Player op Bel het klantenservicenummer van Roku

Bij twijfel kunt u ook altijd ons gratis telefoonnummer Roku Telefoonnummer bellen. Ze zullen alle problemen met Roku Media Player oplossen.


We bieden ook een Google Contact persoon voor technische ondersteuning.


Comments

Popular posts from this blog

Hoe Mac Foutcode 43 te repareren?

Hoe Outlook Error Code 701 te repareren?

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?