Kunt u het Outlook-wachtwoord niet herstellen zonder telefoonnummer en alternatief e-mailadres? Hier zijn de manieren:

 Outlook is een van de vrij eenvoudigste e-mailaccounts waarmee u online e-mails kunt verzenden en ontvangen. Niet alleen dit, maar het helpt ook om berichten, chat en videogesprekken te delen via de Outlook-apps. Het is gekoppeld aan het account en de agenda beheren, de namen en nummers van de contacten opslaan en houdt ook uw taken bij. Als u de regelmatige gebruiker van een Outlook-e-mailaccount bent, kunt u zich prettig voelen bij de basisbehoeften en -vereisten en ook de services en faciliteiten gemakkelijk begrijpen. Als het op de functies aankomt, kunt u ervoor zorgen dat u enkele basisfuncties en producten verkrijgt, zoals bijlage en herinnering, handtekening, een taak maken, kalenderafspraak, beveiligingsfunctie verbeteren en nog veel meer. Het is zo eenvoudig om de volledige functies en services van het Outlook-e-mailaccount te gebruiken nadat u zich eenvoudig hebt aangemeld bij het Outlook-e-mailaccount.

Wat is Outlook-wachtwoordherstel?

Een veelvoorkomend probleem doet zich voor bij de gebruikers wanneer ze vanwege een technische fout niet in hun Outlook-e-mailaccount kunnen zingen. Het is de fout van het wachtwoord dat sommige niet goed werken en de gebruikers worden geconfronteerd met een enorme technische fout en konden zich niet eenvoudig aanmelden bij hun e-mailaccount. Hoewel het zo eenvoudig is om het wachtwoord van een Outlook-e-mailaccount onmiddellijk te herstellen en opnieuw in te stellen, vinden de meeste gebruikers dit soort gevallen zo moeilijk en hebben ze problemen ondervonden bij het herstellen van het wachtwoord. Dit soort problemen doet zich altijd voor wanneer een van de gebruikers zijn alternatieve e-mailadres en zijn persoonlijke mobiele telefoonnummer is vergeten dat hij heeft geregistreerd bij het Outlook-e-mailaccount.

Verschillende manieren om het Outlook-wachtwoord te herstellen zonder telefoonnummer en alternatief e-mailadres

De dingen zijn dat wanneer iemand het wachtwoord van een Outlook-e-mailaccount gaat resetten of herstellen, hij ten minste zijn geregistreerde mobiele telefoonnummer moet hebben, zodat hij een eenvoudige taak kan krijgen om het wachtwoord te herstellen via zijn persoonlijke OTP-code die hij ontvangt op zijn mobiele telefoon. Het is dus vrij duidelijk dat er een enorme beveiligingsvereiste is, stelt middelen voor die helpen om het wachtwoord van een Outlook-e-mailaccount onmiddellijk te wijzigen of opnieuw in te stellen. Hier laten we u de juiste manier zien om het wachtwoord te herstellen zonder een telefoonnummer en alternatief e-mailadres afzonderlijk en systematisch. Kijk hoe het direct helpt.


Hier is de manier om het Outlook-wachtwoord te herstellen zonder telefoonnummer:

  •  Start vooraf een internetbrowser op uw computer en ga naar het Outlook-e-mailaccount.
  •  Druk op de inlogknop om het juiste e-mailadres en wachtwoord in te voeren en probeer toegang te krijgen
  •  Als u een fout tegenkomt, klikt u op de knop Wachtwoord vergeten en voert u het laatst onthouden wachtwoord in.
  •  Druk op de knop Volgende en voer het telefoonnummer in, maar als u het telefoonnummer niet meer weet, drukt u op de knop Volgende.
  •  Voer het alternatieve e-mailadres in dat u bij het Outlook-e-mailaccount hebt geregistreerd.
  •  Er zouden extra opties zijn om het wachtwoord te herstellen als u geen alternatief e-mailadres heeft.
  •  Selecteer beveiligingsservice om het wachtwoord van de Outlook-e-mailaccount onmiddellijk te resetten en druk op de knop Volgende
  •  Typ het juiste antwoord in het veld en selecteer het tabblad voor wachtwoordherstel om het nieuwe wachtwoord uiteindelijk in te voeren.
  • Hopelijk helpt deze tactiek om het wachtwoord in een mum van tijd te herstellen.

Hier is de manier om het Outlook-wachtwoord te herstellen zonder alternatieve e-mail:

  •  Allereerst, bezoek de website van Outlook-e-mailaccount en druk op de aanmeldknop.
  •  Probeer het juiste e-mailadres en wachtwoord in te voeren om toegang te krijgen.
  •  Als er een fout wordt weergegeven, klik dan op de knop Wachtwoord vergeten en voer het wachtwoord in.
  •  Druk op de knop Volgende en voer het mobiele telefoonnummer of het alternatieve e-mailadres in en druk op de knop Volgende.
  •  Als u niets heeft, klikt u op het Microsoft-account en selecteert u de gebruikersnaam.
  •  U kunt vragen om het nieuwe wachtwoord toe te passen en op de knop Volgende te drukken.
  •  Op de volgende pagina wordt een link voor wachtwoordherstel weergegeven waarmee u het nieuwe wachtwoord onmiddellijk kunt invoeren.
  •  Voer aan het einde van de taak het nieuwe en bevestig wachtwoord in het vereiste veld in.

Ga naar de inlogpagina en voer het juiste e-mailadres en wachtwoord in om eenvoudig toegang te krijgen tot uw account.

Hier is de manier om het Outlook-wachtwoord te herstellen zonder software:
Er is een andere manier om het wachtwoord van een Outlook-e-mailaccount gemakkelijk te herstellen. Het is PST-software die helpt om het wachtwoord onmiddellijk te herstellen of opnieuw in te stellen. Maar hier laten we u de normale truc zien om het wachtwoord zonder software te herstellen. Kijk eens hoe het helpt.

  •  Ga eerst naar de inlogpagina om het juiste e-mailadres en wachtwoord in te voeren.
  •  Als je geen toegang hebt, ga dan naar de functies en klik op het tabblad MS Outlook-applicatie.
  •  Klik op het tabblad Bestand en klik op het nieuw geopende dialoogvenster met accountinstellingen en klik op datumbestanden
  •  Selecteer het Outlook-e-mailaccount en selecteer de knop Wachtwoord maken.
  •  Voer aan het einde van de taken het nieuwe wachtwoord in zowel het nieuwe wachtwoord als het veld voor het bevestigen van het wachtwoord in.

Verwant bericht- Gmail wordt niet geladen op Android-apparaat

Hopelijk zou deze inhoud nuttig zijn om het wachtwoord van het Outlook-e-mailaccount op veel manieren te herstellen. U kunt ons Outlook Contact persoon bellen en elke vraag stellen aan de Outlook-accunt.

We bieden ook een technische ondersteuning Gmail Bellen.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?