Hoe meld je je aan voor Netflix?

 Netflix is ​​de meest gebruikte streamingdienst voor het bekijken van tv-programma's en video's op uw favoriete scherm over de hele wereld. Het is een in Los Gatos, Californië gevestigd televisiediensten- en ontwikkelingsbedrijf dat in 1997 werd opgericht door Reed Hastings en Marc Randolph in Scotts Valley, Californië.


Bekroonde films, toneelstukken, documentaires en stand-upspecials waren beschikbaar op Netflix. Het opzetten van een Netflix-account is eenvoudig. Netflix-accounts kunnen worden aangemaakt via de Netflix-website, de mobiele Netflix-app of door het Netflix-kanaal te kiezen op je streaming tv-systeem. De blog Hoe u zich aanmeldt voor Netflix is ​​geschreven om u op een efficiëntere manier te helpen. Volg gewoon de maatregelen die in de blog worden beschreven om een ​​Netflix-account in te stellen en meld u zelf aan voor Netflix.




Stappen om u aan te melden voor Netflix


  • Zorg er om te beginnen voor dat u een stabiele en betrouwbare internetverbinding heeft.
  • Om uw computer te gebruiken, gaat u naar: Om te beginnen, zet u uw computer aan, opent u er een webvenster op en typt u Netflix.com in het zoekvak. Wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt, krijgt u zelfs een gratis proeflidmaatschap van een maand.
  • Klik op de knop "Een maand gratis deelnemen" om het registratieproces te starten.
  • Klik op Zie opties, kies vervolgens uw voorkeursschema en ga verder.
  • Druk vervolgens op "Doorgaan" nadat u een streamingdienst hebt geselecteerd.
  • Maak een nieuw gebruikersaccount aan. Druk op doorgaan na het invoeren van een e-mailadres en een wachtwoord.
  • Kies een betalingsformulier.
  • Vul uw naam en betalingsgegevens in.
  • Om het aanmaken van uw account te voltooien, klikt u op Lidmaatschap starten.
  • Vanaf elke ondersteunde computer kunt u nu films en webshows downloaden en bekijken.
  • U kunt Netflix op uw telefoon kijken terwijl u reist, reist of gewoon een pauze neemt.


Geniet van de gratis proefperiode van Netflix


U heeft ook een creditcard of ander betalingsformulier nodig om van de gratis proefperiode te profiteren. Als u uw abonnement voor het einde van de proefmaand opzegt, worden er geen servicekosten in rekening gebracht. Een paar dagen voordat de proefperiode afloopt, ontvang je een update met instructies voor het annuleren.


Als u door wilt gaan, wordt er een aftrek gemaakt van uw opgegeven accountgegevens en wordt u per e-mail en telefoon op de hoogte gesteld.U kunt de leden weer bereiken via sociale mediasites en er zijn andere manieren om contact op te nemen met het van de Netflix Contact  klantenservice telefoonnummer.

Wij bieden ook een technische ondersteuning Youtube Telefoonnummer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?