Siemens Gigaset N300

 Deze telefoon bevat veel bugs die erg onaangenaam kunnen zijn. Het is vervangen door de N300, de favoriete telefoon van Gigaset-gebruikers.


Dit is een vrij grote kleine telefoon die van pas zal komen voor mensen die zich op kantoor moeten verplaatsen. Omdat het DECT is, bespaart het veel stroom in vergelijking met wifi-telefoons, die de batterij in een mum van tijd leegmaken (DECT is ontworpen voor een laag stroomverbruik en spraak, terwijl wifi altijd werd overwogen voor computers zonder stroomproblemen - maar snelheid was belangrijker) .


Config


Als u het alleen voor VoIP gebruikt (omdat het bewust is van de vaste lijn), zorg er dan voor dat u de babblevoice Voip-lijn voor uitgaande oproepen in het paneel met kiesplannen hebt gekozen.


  • Het is heel simpel; alles wat je nodig hebt is een gebruiker, een geheim en een domein.
  • De configuratiepagina is hier te vinden.
  • Oproep doorverbinden


Een overdracht is niet gemakkelijk of voor de hand liggend omdat het niet primair bedoeld is voor zakelijk gebruik.


De overdracht (met behulp van SIP in plaats van DECT, wat zou gebeuren tussen twee draadloze smartphones in plaats van andere telefoons in het bedrijf) vereist enige initiële installatie. In de online interface zijn de instellingen te vinden onder 'instellingen', dan 'telefonie' en 'geavanceerd':


  • Om een ??gesprek door te verbinden via de SIP Refer-techniek, drukt u op de R-toets. Ja inderdaad.
  • Verkrijg het doeladres met behulp van de SIP-URL
  • Automatisch het doeladres lokaliseren: Ja, inderdaad.
  • Houd het transferdoel in de gaten: voor een begeleide transfer



Hierna is het daadwerkelijke overdrachtsproces redelijk eenvoudig:


Druk tijdens een gesprek op de menuknop onderaan het scherm en selecteer 'externe oproep'.

Voer een normaal telefoongesprek door een nummer te kiezen.

Druk gewoon twee keer op de "R" -toets wanneer u klaar bent om door te verbinden, en de oproepen worden doorverbonden.


Om ervoor te zorgen dat dit werkt, moet u ervoor zorgen dat uw firmware up-to-date is.


N300 Voicemailwaarschuwingen


De eerste stap is om toegang te krijgen tot de online GUI voor het N300-basisstation, waarvoor een pc nodig is die op hetzelfde netwerk is aangesloten als de telefoon.


Open een webbrowser op de pc die met het netwerk is verbonden en typ www.gigaset-config.com in de adresbalk. Vervolgens ziet u een lijst met de basisstations van uw netwerk; selecteer de juiste en u wordt om een ??wachtwoord gevraagd; de standaardwaarde is 0000.


Ga vervolgens naar het volgende scherm - Selecteer Berichten-> Berichtmelding op het tabblad Instellingen bovenaan. Vanuit het linkermenu.


Om de indicator voor wachtend bericht op voicemails in te schakelen, moet u ervoor zorgen dat het selectievakje Voicemailboxen is aangevinkt voor elke handset waarop u deze wilt gebruiken; de namen van de handset zijn standaard INT X.


Wanneer u de bovenstaande stappen voltooit, ontvangt u een melding op uw handset wanneer u een gemiste oproep of voicemail ontvangt. De onderstaande afbeelding toont meldingen op de SL910-smartphone, maar deze methode werkt voor andere handsets die compatibel zijn met het N300-basisstation.


Siemens Gigaset SL400


Het N300-basisstation is compatibel met een groot aantal Siemens-smartphones. Om geld te besparen is het gebruikelijk om een ??basisstation met één of meerdere smartphones als pakket aan te schaffen.


De Siemens Gigaset SL400 is een eenvoudige kleine telefoon, maar hij blinkt uit als het gaat om de "walk and chat" mentaliteit. De gadget heeft een prima assortiment en een hoge kwaliteit voor de prijs; u krijgt precies het perfecte bedrag voor uw dollars, en in tegenstelling tot sommige andere Gigaset-apparaten is overboeken eenvoudig.



We hopen dat wat uw probleem ook is, zal worden opgelost als er nog steeds een probleem is, u uw probleem kunt oplossen met de hulp van ons deskundige team. U kunt gratis bellen naar Gigaset Contact Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?