Hoe het Hotmail-account te verwijderen?

 Gebruikers van Hotmail kunnen om verschillende redenen hun account moeten annuleren, en als u niet zeker weet hoe u dit moet doen, zal deze blog u door het proces leiden, of u kunt op elk gewenst moment het gratis Hotmail-nummer bellen.


Weet hoe je Hotmail-account kunt verwijderen


Het is mogelijk dat u uw Hotmail-account niet acceptabel vindt voor uw zakelijke of persoonlijke behoeften. Als gevolg hiervan ben je misschien bereid om je Hotmail-account te deactiveren. Om het verwijderingsproces tijdig te voltooien, moeten gebruikers een specifieke methode volgen. Eén zo'n methode is het inhuren van een van de hooggekwalificeerde en bekwame experts die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar beschikbaar zijn. Hun belangrijkste doel is om mensen onmiddellijke opties te bieden om hun problemen zo snel mogelijk en zonder tegenzin op te lossen.




Stappen voor onmiddellijke verwijdering van Hotmail-account:


Stap 1: Gebruikers moeten eerst inloggen op hun Hotmail-account voordat ze op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek klikken.

Stap 2: Gebruikers kunnen vervolgens "Meer e-mailinstellingen" selecteren, waardoor ze de volgende keuzes krijgen:


  • Zorg dragen voor je account
  • een e-mail opstellen
  • Preventie van ongewenste e-mail
  • Outlook-personalisatie


Stap 3: Gebruikers kunnen 'Uw account beheren' kiezen, waarmee ze naar een nieuwe pagina gaan met 'Accountoverzicht' en 'Wachtwoord- en beveiligingsinformatie'.

Stap 4: Gebruikers kunnen vervolgens naar de onderkant van de pagina scrollen om de optie "Account sluiten" te zoeken en te selecteren.

Stap 5: Omdat gebruikers hun account permanent annuleren, zal Hotmail hen vragen de "Privacy- en Cookieverklaring" te lezen, die informatie bevat over wat er met hun gegevens zal gebeuren als ze ervoor kiezen dit te doen.

Stap 6: Ten slotte zal Outlook gebruikers vragen om te bevestigen of ze hun account permanent willen deactiveren of niet, en als ze akkoord gaan met de algemene voorwaarden, wordt hun account permanent vernietigd.


Hulp krijgen bij het verwijderen van Hotmail-account


De manier waarop de problemen kunnen worden verholpen, is door middel van ondersteuning op afstand. Veel mensen zijn misschien technisch onderlegd en bereid om de zelfhulpmethode te gebruiken om hun problemen aan te pakken. Gebruikers in deze situatie hoeven niets anders te doen dan de instructie op een koele en verzamelde manier te lezen, en ze zullen hoogstwaarschijnlijk een alles-in-één oplossing voor hun probleem vinden. Voor vragen of discrepanties die zich in het midden kunnen voordoen, kunt u contact opnemen met de hooggekwalificeerde en bekwame technici die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar zijn via het gratis Hotmail-nummer. Als gevolg hiervan is het volledig aan de consumenten om de modus te selecteren waarin ze hun probleem onmiddellijk willen oplossen.

Lees ook: Hoe u een tijdelijk Hotmail-account kunt herstellen?


Hotmail gratis nummer


Als gebruikers nog steeds vragen hebben, zoals het verwijderen van een Hotmail-account, kunnen ze het gratis Hotmail-nummer bellen en hulp krijgen van technici om hun problemen snel op te lossen. U kunt op elk moment het gratis nummer van Hotmail Bellen bellen en experts staan ??24 uur per dag, zeven dagen per week klaar om hun klanten te helpen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?