Hoe Netflix-fout 0013 op te lossen?

 Na een lange dag hard werken willen consumenten gewoon ontspannen en naar hun favoriete televisieprogramma kijken. Ze willen dit doen door op de bank te gaan liggen en naar leuke, intrigerende Netflix-programma's te kijken. Wat je ziet is echter niet wat je verwachtte. De foutcode "Netflix-foutcode 0013" verschijnt.


Stappen die nodig zijn om de Netflix-foutcode 0013 op te lossen:


Wanneer je met deze fout wordt geconfronteerd, weet je niet meer wat je moet doen, en je plannen om je favoriete serie te bingewatchen, vallen in duigen. Om Netflix-fout 0013 op een Android-apparaat op te lossen, moet u eerst begrijpen waarom het is opgetreden. Het treedt op wanneer er een probleem is met uw netwerkverbinding en de informatie van uw apparaat moet worden vernieuwd. Laten we eens kijken naar de verschillende benaderingen die u kunt gebruiken om het probleem op te lossen.




Manieren om Netflix-fout 0013 op te lossen?

Probeer naar een andere internetverbinding te gaan:


U kunt proberen een video te streamen met de mobiele data van uw apparaat. Als de video correct wordt afgespeeld, raden we je aan contact op te nemen met je internetprovider om de Netflix-fout op te lossen.


Wis de gegevens van de Netflix-app:


Netflix slaat af en toe app-gegevenscaches op die beschadigd raken en de oorzaak van het probleem worden. Om Netflix Error 0013 op te lossen, moet je de caches verwijderen. De stappen voor het wissen van de app-cache zijn als volgt:


  • Ga naar de instellingen van je apparaat en kies de app.
  • Ga nu naar de app-manager en kies de Netflix-app uit de lijst.
  • Als u de cache wilt wissen, gebruikt u als laatste stap de optie "Gegevens wissen".
  • U moet terugkeren naar de instellingen, een back-up maken en vervolgens "fabrieksinstellingen herstellen" selecteren.


Met de hierboven beschreven technieken kunt u de standaard- of vooraf geïnstalleerde app van uw Android-apparaat herstellen. Open de app opnieuw nadat u de bovenstaande stappen heeft voltooid. Door deze acties is het probleem verholpen.


Ga terug naar de oude versie van Netflix:


Dit lijkt misschien raar, maar het kan mensen soms helpen bij het oplossen van hun problemen. De huidige versie van Netflix is ??mogelijk niet compatibel met de firmware. Installeer de oude versie van Netflix en activeer "Onbekende bronnen" onder de beveiligingsinstellingen van uw apparaat om Netflix Error 0013 op een Android-smartphone op te lossen.


Hieronder volgen de acties voor probleemoplossing die gebruikers kunnen nemen om het probleem op te lossen. Gebruikers kunnen ook hulp vragen aan de klantenservice om dit probleem op te lossen. Nu u weet welke acties u moet ondernemen, gaan we eens kijken hoe u kunt voorkomen dat Netflix automatisch wordt bijgewerkt.


Voorkomen dat Netflix automatisch wordt bijgewerkt:


Nu u weet hoe u Netflix-probleem 0013 kunt oplossen, moet u voorkomen dat Netflix in de toekomst automatisch wordt bijgewerkt om te voorkomen dat u de oorzaak van deze fout wordt. Maak je geen zorgen als je niet weet hoe je het moet doen; Wij zijn hier om te helpen. Voer de volgende stappen uit om aan de slag te gaan:


De eerste stap is om de Google Play Store-app te openen en naar "Mijn app" te gaan om Netflix te zoeken.

U moet nu op het pictogram met de drie stippen tikken met de tekst 'Meer opties'. Schakel vervolgens de optie "Automatisch bijwerken" uit.


Als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen via Netflix Bellen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?