Herstellen Wachtwoord vergeten Google-account

 Stap 1: Gebruikers met een Google-account moeten eerst naar de volgende link gaan: https://accounts.google.com/signin/recovery Daarna moeten consumenten hun e-mailadres sms'en.

Stap 2: Gebruikers met Google-accounts moeten nu het laatste Gmail-accountwachtwoord dat ze zich herinneren een sms sturen. Probeer uw juiste wachtwoord of iets dergelijks in te voeren, aangezien dit u zal helpen uw Google-account sneller terug te krijgen.


Wanneer Gmail-gebruikers een mobiel telefoonnummer opgeven of op de aanmeldingsverificatie klikken, kunt u uw Google-e-mailaccount herstellen.


Als Gmail-gebruikers Google hun telefoonnummer hebben gegeven voor tweefactorauthenticatie, zien ze deze pop-up.

Stap 3: Wanneer een Gmail-gebruiker zijn account beveiligt met een pushmelding, wordt hij naar het volgende scherm geleid:


Door de bovengenoemde stap te voltooien, ontvangen Gmail-gebruikers een pushmelding op hun telefoon, laptop of computer om te bevestigen of dit account al dan niet van hen is.



Als Gmail-gebruikers een melding ontvangen van het herstelteam van Google-accounts, moeten ze op de link klikken en wachten tot er een verificatiecode naar een herstel-e-mailadres wordt verzonden.

Stap 4: Als Gmail-gebruikers geen herstel- of back-up-e-mailadres hebben, moeten ze Google één werkend e-mailadres geven:


Stap 5: Als je al een herstel-e-mailadres hebt geregistreerd bij Gmail, ontvang je rechtstreeks een e-mail van Google op dat adres:


Stap 6: Gebruikers moeten de Google-verificatiecode invoeren in het hersteldialoogvenster nadat ze deze hebben ontvangen.


Stap 7: Nadat klanten de verificatiecode hebben ingediend, vraagt ​​Google hen meteen om hun accountwachtwoord te wijzigen.


Om uw account te beschermen tegen hackers of andere personen, raden Google-experts sterk aan een sterk wachtwoord te gebruiken. Het wachtwoord van uw Gmail-account moet zijn:


Een wachtwoord van minimaal 10 tekens is vereist.


Er wordt ten minste één hoofdletter en kleine letter gebruikt in het Google-wachtwoord.


Google-accountherstel wanneer Gmail-gebruikers geen mobiel telefoonnummer hebben, klik nu op de login


Stap 1: Als een Gmail-gebruiker geen beveiligingsfuncties heeft ingeschakeld, wordt hij of zij doorverwezen naar het volgende scherm: Google vroeg: "Wanneer is uw Gmail-account gemaakt?" (Dit is een moeilijke omdat niemand weet wanneer hun e-mailaccount is gemaakt, maar als Gmail-gebruikers de aanmaakdatum van hun account weten, kunnen ze eenvoudig toegang krijgen tot hun account door de onderstaande procedures te volgen.)


Stap 2: Google vereist nu dat gebruikers een geldig e-mailadres opgeven om een ​​verificatiecode te ontvangen.


Stap 3: Voer nu de verificatiecode in (Open e-mail-ID voor de code.)


Stap 4: Daarna moeten Gmail-gebruikers op "Volgende" klikken. Gmail-gebruikers sturen nu een verzoek naar Google voor accountherstel.


Stap 5: Nu valideert Google de identificatie van de Gmail-accounthouder. Zodra Google de identiteit van de gebruiker heeft goedgekeurd, ontvangt de gebruiker een herstel-URL.


Stap 6: Wijzig het wachtwoord van uw Google-account door naar de herstel-URL te gaan:


Om hun Gmail-account veilig te houden, moeten gebruikers hun herstel-e-mailadres of mobiele telefoonnummer opgeven nadat ze hun Google-account hebben hersteld.


Als u hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via Google Bellen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?