De beste manier om woordkunst toe te voegen aan Google Presentaties

Een prachtige methode om je presentatie wat meer pit te geven is via Google Slides. Hoewel het al een tijdje bestaat, is niet iedereen op de hoogte van al zijn functies. Word-art invoegen is een fantastische functie.


Uw Google Presentaties-presentatie kan wat persoonlijkheid of flair krijgen door woordkunst op te nemen. Het kan een fantastische methode zijn om een punt te accentueren of een statement te maken. U kunt leren hoe u dit kunt doen in deze zelfstudie.


1. Schuif waar u WordArt wilt invoegen moet open zijn


U moet eerst de dia openen waarop u de woordkunst wilt toevoegen voordat u iets anders doet.


2. Kies "WordArt" in het menu "Invoegen".


Selecteer 'Invoegen' in het bovenste menu en vervolgens 'WordArt'. Er zal een pop-upvenster verschijnen.


3. Zet hier de tekst die u in WordArt wilt veranderen


Voer de tekst in die u in woordkunst wilt veranderen in het gebied "Tekst". Om het in te voegen waar de cursor zich nu op de dia bevindt, drukt u op enter.


4. Verander je tekst


Nadat de tekst is toegevoegd, kunt u deze wijzigen door een van de opties in de bovenste menubalk te selecteren. Het lettertype, de arcering, de tekstkleur en zelfs de animatie kunnen worden gewijzigd voor meer flair.


Vergeet niet om uw wijzigingen op te slaan voordat u het venster sluit!


Laatste reflecties


Het enige wat er is, is dat. U weet nu hoe u woordkunst kunt opnemen in Google Presentaties-presentaties. Experimenteer gerust met verschillende lettertypen, kleuren en animaties om uw presentaties te laten opvallen. Bedankt voor het lezen!


We hopen dat deze handleiding u heeft geholpen bij het invoegen van WordArt in Google Presentaties. Nu kunt u zonder problemen WordArt in Google Presentaties invoegen. Als u een probleem heeft met Google. U kunt dus contact met ons opnemen. Bedankt : Google bellen Nederland

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?