Met de Instagram-truc "Promotie verwijderen" kun je advertenties bewerken.

Technisch gezien, als je eenmaal een promotie voor een Instagram-advertentie hebt gemaakt, kan deze niet meer worden gewijzigd. Maar wees niet bang, er bestaat een oplossing! Het oorspronkelijke gepromote bericht kan opnieuw worden geopend, naar uw voorkeuren worden bewerkt en vervolgens op zijn plaats worden gepromoot als de huidige advertentie wordt verwijderd. Hoe je een Instagram-advertentie kunt wijzigen, kun je leren bij deze klantenservice Nederland.


1. Ga naar je Instagram-account. Wanneer Instagram op je telefoon of tablet is geladen, tik je op het profielpictogram in de rechterbenedenhoek, het silhouet van een persoon.


2. Klik op Promoties. Het staat op de startpagina van je profiel. U ziet een lijst met uw advertenties.


3.  Tik bij het bekijken van de advertentie die u wilt wijzigen op Inzichten bekijken. Het staat onder de advertentie.


4. Klik op Promotie verwijderen terwijl u naar beneden scrolt. Er komt een bevestigingsbericht.


5. Druk op OK om te bevestigen. Het oorspronkelijke bericht waarop de advertentie was gebaseerd, is niet gewist, maar is nog steeds beschikbaar op uw profiel.


6. Ga terug naar je profiel. Nadat je de advertentie hebt verwijderd, kun je het oorspronkelijke bericht bewerken en op basis daarvan een nieuwe advertentie maken.


7. Selecteer het artikel dat u wilt delen. Hierdoor kunnen lezers het bericht bekijken.


8. Tik op de drie stippen om Bewerken te selecteren. De rechterbovenhoek van het bericht heeft drie stippen. De tekst van het bericht kan nu worden gewijzigd in de juiste tekst.


  • Schrijf gewoon een nieuw bericht als je de afbeeldingen of video's van het bericht wilt bijwerken.


9. Tik op Gereed nadat u uw wijzigingen hebt aangebracht. De inhoud van het bericht wordt automatisch bijgewerkt.


10. Als u van uw bericht een advertentie wilt maken, klikt u eronder op Promoten. U kunt de bijgewerkte versie adverteren nu uw aanpassingen zijn opgeslagen.


We hopen dat deze gids je heeft geholpen bij het bewerken van advertenties op Instagram met de truc 'promotie verwijderen'. Nu kun je zonder problemen advertenties op Instagram bewerken met de truc "promotie verwijderen". Als je een probleem hebt met Instagram. U kunt dus contact met ons opnemen. Bedankt : Instagram bellen Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?