Wie heeft je ontvolgd op Instagram en hoe kom je erachter

Het ontdekken van de Instagram-gebruiker die jou heeft ontvolgd, wordt eenvoudig gemaakt met behulp van deze klantenservice Nederland. Het controleren van je lijst met volgers op de Instagram-app of op een computer is de eenvoudigste en meest betrouwbare manier om dit te doen, omdat Instagram voornamelijk apps heeft geblokkeerd die deze informatie voor je ophalen. Vanaf het moment dat je de Android-app "Follow Cop" installeert totdat ze ze weer vinden, kun je verloren volgers opsporen. Er is geen gratis iPhone- of iPad-app beschikbaar die verloren volgers kan vinden.


1. Gebruik maken van de Instagram-app


1. het Instagram-app-symbool is de voorkant van een regenboogcamera. Tik het. Als je bent ingelogd op je Instagram-account, wordt je feed geopend.


  • Als u nog niet bent aangemeld, klikt u indien nodig op de link Aanmelden en vult u uw gebruikersnaam, e-mailadres of telefoonnummer in, evenals uw wachtwoord.


2. Selecteer "Profiel" door erop te tikken. Het bevindt zich in de rechterbenedenhoek van het scherm.


3. Tik op supporters. Dit tabblad is helemaal bovenaan het scherm te zien. Het aantal huidige volgers wordt erboven weergegeven.


  • Als je bijvoorbeeld 100 volgers hebt, tik je hier op 100 volgers.


4. Zoeken naar ontbrekende volgers. Zoek naar ontbrekende namen door door uw lijst met volgers te bladeren. Ze hebben je niet meer gevolgd als je geen specifieke persoon ziet waarvan je weet dat hij je volgde.


  • Als je net veel volgers hebt verloren, is het een uitdaging om hiermee om te gaan, maar als de mensen die stoppen met je volgen mensen zijn die je volgt of waarmee je communiceert, zou je moeten kunnen achterhalen wie ze waren.

  • Het is mogelijk dat de overtredende gebruiker gewoon zijn Instagram-account heeft gedeactiveerd. Door op het vergrootglaspictogram onder aan het scherm te tikken en hun naam in te voeren, kun je zien of ze daar nog een account hebben.


2. Via de website Instagram


1. de Instagram-app Open de webbrowser op uw computer en ga naar https://www.instagram.com. Als je bent aangemeld bij je Instagram-account, wordt hiermee de startpagina geopend.


  • Selecteer indien nodig de link Inloggen onderaan de pagina als u nog niet bent ingelogd, voer vervolgens uw gebruikersnaam (of e-mailadres of telefoonnummer) in, gevolgd door uw wachtwoord.


2. Selecteer "Profiel" in het menu. De rechterbovenhoek van de pagina bevat dit pictogram in de vorm van een mens.


3. Om te volgen, klik. Het is een tabblad dat zich direct onder uw gebruikersnaam bovenaan de pagina bevindt. Het aantal volgers vanaf nu zou op dit tabblad moeten worden weergegeven.


  • Als je bijvoorbeeld 100 volgers hebt, klik je hier op 100 volgers.


4. Zoeken naar ontbrekende volgers. Zoek naar ontbrekende namen door door uw lijst met volgers te bladeren. Ze hebben je niet meer gevolgd als je geen specifieke persoon ziet waarvan je weet dat hij je volgde.


  • Als je net veel volgers hebt verloren, is het een uitdaging om hiermee om te gaan, maar als de mensen die stoppen met je volgen mensen zijn die je volgt of waarmee je communiceert, zou je moeten kunnen achterhalen wie ze waren.

  • Het is mogelijk dat de overtredende gebruiker gewoon zijn Instagram-account heeft gedeactiveerd. Door hun naam in de zoekbalk bovenaan de website te typen, kun je ontdekken of ze nog een account hebben.


3. Met de Android-app Follow Cop


1. Herken hoe dit werkt. Een Android-only software genaamd Follow Cop houdt bij wanneer een Instagram-volger je niet meer volgt. Om te bepalen of je volgers verliest, heeft Follow Cop helaas toegang nodig tot je Instagram-account.


  • Bovendien houdt Follow Cop alleen verloren volgers bij vanaf het moment dat u inlogt; het laat je niet toe om te zien welke volgers je in het verleden hebt verloren.

  • Ondanks het feit dat Follow Cop uw Instagram-profiel niet publiceert of wijzigt, zorgt het ervoor dat uw profiel automatisch de Follow Cop Instagram-pagina volgt.

  • De BlueStacks Android-emulator kan worden gedownload en ingesteld om de app op een computer uit te voeren als u deze aanpak op een computer wilt gebruiken.


2. Installeer de Follow Cop-applicatie. Doe het volgende na het openen van de Google Play Store:


  • Druk op de zoekknop.

  • Voer volg agent in.

  • Tik op Instagram Ontvolgers om Cop te volgen

  • Klik op INSTALLEREN.

  • Druk op ACCEPT wanneer daarom wordt gevraagd.

  • Klik op het tabblad Mijn apps in de linkerbovenhoek van Bluestacks, selecteer de map Systeem-app en selecteer vervolgens het Play Store-pictogram om de Google Play Store te starten.


3. Volg agent, open. Klik op OPEN in de Google Play Store of tik op het pictogram voor de Follow Cop-app. U wordt dan doorgestuurd naar de inlogpagina van Follow Cop.


4. Registreer voor een Instagram-account. Tik op LOGIN nadat je je Instagram-aanmeldingsgegevens hebt ingevoerd in de bijbehorende tekstvakken "Gebruikersnaam" en "Wachtwoord".


5. Kies een gebruikersaccount. Tik bovenaan de pagina op het Instagram-pictogram.


6. Selecteer vervolgens Recente ontvolgers. Het is een keuze in het midden van de pagina.


7. Als het essentieel is, verwijder dan de advertentie. Druk hiervoor op X of Sluiten in een van de hoeken van het scherm. U wordt dan doorgestuurd naar de pagina "Recente ontvolgers", waar Follow Cop uw volgers kan bijhouden.


  • Sommige advertenties vragen u vijf tot tien seconden te wachten voordat de X verschijnt.


8. Als je je volgers wilt controleren, sluit je Follow Cop en open je het opnieuw. Je kunt een lijst zien met gebruikers die je Instagram-account niet meer bij naam hebben gevolgd door terug te gaan naar het gedeelte Recente ontvolgers van Cop.


  • Wanneer u Follow Cop opent en naar het gedeelte Recent Unfollowers kijkt, ziet u meer advertenties.


We hopen dat deze gids je heeft geholpen om erachter te komen wie je heeft ontvolgd op Instagram. Nu kun je je probleemloos op Instagram zien. Wie heeft je ontvolgd? Als je een probleem hebt met Instagram. U kunt dus contact met ons opnemen. Bedankt : Instagram bellen Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?