Facebook: meerdere vrienden verwijderen

Je hebt misschien een groot aantal personen op je vriendenlijst als je al een tijdje een Facebook-account hebt, maar ze eigenlijk niet meer kent. Er zijn nog steeds manieren om veel vrienden gemakkelijk van Facebook te verwijderen, ook al is er geen optie om veel vrienden massaal te wissen met een enkele klik of druk. Leer hoe je snel meerdere Facebook-gebruikers kunt ontvrienden door verder te lezen!


Wat is de snelste manier om meerdere vrienden tegelijk te verwijderen?

Je hoeft niet naar het profiel van elke vriend te gaan om ze te verwijderen, dus maak je geen zorgen. Door een paar opties op je Pals-pagina te selecteren, kun je snel meerdere vrienden verwijderen. Je vrienden zullen niet weten dat je ze hebt verwijderd, maar ze zullen kunnen zien of ze je profiel bezoeken dat je geen vrienden meer bent.


  • Ga naar je profiel en klik op het tabblad Vrienden bovenaan de pagina als je Facebook op een computer gebruikt. Druk eenvoudig op de drie horizontale lijnen met het label Menu op de mobiele Facebook-app, kies Vrienden en klik vervolgens bovenaan op Alle vrienden. Je vriendenlijst wordt hier getoond, met de contacten waarmee je het meest praat bovenaan.
  • Klik of tik eenvoudig op de drie horizontale stippen naast iemands naam, selecteer Ontvrienden en kies vervolgens Bevestigen om ze van de lijst te verwijderen.
  • Herhaal dit proces om al je vrienden te verwijderen.

Kan ik voorkomen dat iemand mijn berichten ziet zonder vrienden met ze te maken?

Je kunt mensen toevoegen aan je Beperkte lijst als je het niet erg vindt om een groot aantal vrienden te behouden, maar niet wilt dat ze alles zien wat je plaatst. Als gevolg hiervan, zelfs als je ervoor kiest om je berichten zichtbaar te maken voor vrienden, zullen degenen op je beperkte lijst ze niet zien; in plaats daarvan zien ze alleen degenen die u als openbaar hebt aangewezen. Zonder op je Beperkte lijst te staan, zal elke vriend je spullen als normaal zien. Je kunt nog steeds met ze communiceren en reacties achterlaten op hun berichten, zelfs als ze op je Beperkte lijst staan.


  • Selecteer op een computer Instellingen en privacy en klik vervolgens op Instellingen met de pijl in de rechterbovenhoek. Klik in de rechterbovenhoek op Lijst bewerken nadat u het tabblad Blokkeren in het menu aan de linkerkant hebt geselecteerd. Kies Vrienden in het vervolgkeuzemenu en selecteer vervolgens elke vriend die u aan de Beperkte lijst wilt toevoegen door op elk van hun namen te klikken. Klik op Voltooien om ze allemaal tegelijk toe te voegen.

  • Er is geen eenvoudige manier om meerdere personen aan uw lijst met beperkte toegang toe te voegen terwijl u de mobiele app gebruikt. Het gebruik van een computer wordt aanbevolen. [2] Aan de andere kant kun je een persoon toevoegen door naar hun profiel te gaan. Tik op de drie stippen boven aan hun profiel, kies Vrienden en selecteer vervolgens Vriendenlijst bewerken voordat je Beperkt selecteert.

Hoe kan ik voorkomen dat ik mensen in mijn feed zie die me niet interesseren?

Je kunt vrienden ontvolgen als je ze niet wilt verwijderen, maar hun berichten nog steeds niet in je feed wilt zien. De personen die je niet meer volgt, weten dat niet, want als je iemand niet meer volgt, worden ze niet uit je vriendenlijst verwijderd (of omgekeerd).


  • Ga op een computer naar je Facebook-profiel en selecteer de optie Vrienden boven aan het scherm. Selecteer in de mobiele app Vrienden en tik vervolgens op Alle vrienden door op de drie horizontale lijnen met het label Menu te tikken.
  • Als je iemand niet meer wilt volgen, klik of tik je op de drie stippen naast hun profielfoto en selecteer je Niet meer volgen. Zonder dat bevestiging nodig is, ontvolgt dit de persoon meteen.
  • Ga gewoon naar hun profiel als je ze in de toekomst weer wilt volgen. naar hun profiel, selecteer Vrienden bovenaan en klik of tik vervolgens op Volgen.

Wat gebeurt er als ik gewoon niet wil dat andere mensen weten wie mijn vrienden zijn?

Je kunt je vriendenlijst snel uit je profiel verbergen als je niet wilt dat mensen weten wie je vrienden zijn. Als de lijst van uw vrienden verborgen is, zijn alleen de vrienden die u deelt voor hen zichtbaar, niet de hele lijst.


  • Selecteer op een computer Instellingen en privacy door op de pijl-omlaag in de rechterbovenhoek te klikken en klik vervolgens op Instellingen. Op de vraag "Wie kan je vriendenlijst zien?" klik op het tabblad Privacy aan de linkerkant op Bewerken en kies Alleen ik.
  • Selecteer Instellingen en privacy in het menu met drie regels op de mobiele app en druk vervolgens op Instellingen. Tik op Hoe mensen je vinden en contact met je opnemen in het gedeelte 'Publiek en zichtbaarheid' en kies vervolgens Wie kan je vriendenlijst zien? en selecteer vervolgens Alleen ik.


We hopen dat deze gids je heeft geholpen om meerdere vrienden op je Facebook te verwijderen. Hopelijk kun je nu meerdere vrienden op Facebook verwijderen. Zonder enige moeite en als je nog steeds een probleem hebt om dit te doen of om een ​​probleem met Facebook op te lossen, kun je contact met ons opnemen. Dank je: Facebook bellen nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?