Hoe te controleren of Instagram-gebruikers je niet volgen

Wil je weten wie je op Instagram niet terugvolgt? Dit is nog steeds mogelijk, zelfs als je een aanzienlijk aantal volgers hebt. Het kan echter af en toe een moeizame en tijdrovende procedure zijn. We laten u zien hoe u de Android- en iOS-software FollowMeter voor Instagram kunt gebruiken om snel te zien wie u nog niet heeft gevolgd op Instagram.


1. Ga heen en weer tussen de lijsten van je volgers.


  • Ga met de hand door de lijst met je volgers. Je kunt snel zien of iemand je volgt op Instagram of dat je iemand in het bijzonder zoekt.


2. Gebruik FollowMeter voor Instagram.


  • Download Instagram FollowMeter nu. Zoek naar "FollowMeter for Instagram" in de app store op je Android- of iOS-smartphone en download vervolgens de applicatie. Het app-pictogram heeft een persoonsvormig interieur op een witte achtergrond.

  • Start de app. Tik op de app om deze te starten nadat het downloaden naar uw smartphone is voltooid.

  • Klik op Inloggen. De blauwe knop hiervoor bevindt zich onderaan je scherm. Voer op dit punt eenvoudig uw Instagram-gebruikersnaam en -wachtwoord in en selecteer inloggen.

  • Je niet terug volgen, kies. Op je scherm staat dit in het midden. Blader gewoon door de lijst met Instagram-mensen die je op dit moment niet hebben gevolgd.

  • Als een account je niet terugvolgt, ontvolg het dan (optioneel). Tik eenvoudig op het witte pictogram Volgen naast de gebruikersnaam van een account in de FollowMeter-app als u deze niet meer wilt volgen.


We hopen dat deze gids u heeft geholpen om erachter te komen. Wie volgt jou niet terug op Instagram? Nu kun je het zonder problemen bekijken. Wie heeft je niet terug gevolgd? Als je een probleem hebt met Instagram, kun je contact met ons opnemen. Bedankt : Instagram bellen Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?