Instructies voor het verwijderen van Instagram-berichten

Soms bevinden we ons in een precaire positie wanneer we per ongeluk iets publiceren op een belangrijke sociale netwerksite zoals Instagram. Je hebt wel de mogelijkheid om het bericht te verwijderen, of het nu met opzet is gedaan of niet. Op deze Klantenservice Nederland kun je leren hoe je een Instagram-bericht kunt verwijderen.


1. de Instagram-app Het Instagram-logo toont de voorkant van een camera in verschillende kleuren. Als je bent ingelogd, zal door op het pictogram te klikken je Instagram-startpagina openen.


  • Log in als je dat nog niet hebt gedaan.


2. Zorg ervoor dat er een mobiel apparaat is waar je bent. Alleen wanneer u een mobiel apparaat gebruikt, mag u uw berichten plaatsen of verwijderen. Als u een computer gebruikt, werkt deze niet.


  • U kunt echter een computer gebruiken om toegang te krijgen tot uw berichten.


3. Selecteer het bericht dat u wilt verwijderen door erop te klikken. Denk er nog eens over na om de post te verwijderen. Het kan moeilijk zijn om het te verwijderen als het al veel vind-ik-leuks en reacties heeft. Doe het voorzichtig voordat u het verwijdert.


4. Klik in de rechterbovenhoek van het bericht op de. Het zal een pagina openen met extra opties.


5. Selecteer Verwijderen in het menu. U ontvangt een melding na het selecteren van de optie waarin u wordt gevraagd om uw wens om deze te verwijderen te bevestigen. Als je het zeker weet, verifieer je het nog een keer.


"Selecteer "Archief" in het menu om het bericht op te slaan. Het bericht wordt op deze manier opgeslagen en alleen jij ziet het. Als je wilt, kun je het later wissen."


We hopen dat deze gids je heeft geholpen om berichten van je Instagram te verwijderen. Nu kun je zonder problemen berichten van Instagram verwijderen. Als je een probleem hebt met Instagram. U kunt dus contact met ons opnemen. Bedankt : Instagram Nederland bellen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?