Methoden om Instagram-foto's privé te maken

Deze wikiHow laat zien hoe je de toegang tot je Instagram-profiel kunt blokkeren. U kunt dit bereiken door uw Instagram-privacy-instelling te wijzigen in 'Privé', waardoor gebruikers uw account niet kunnen bekijken, tenzij ze eerst uw toestemming vragen en krijgen. Bestaande volgers worden niet beïnvloed door deze aanpak. Je kunt de privacy-instellingen van je account niet wijzigen via de Instagram-website, zoals bij de meeste Instagram-gerelateerde acties het geval is.


1. Open de Instagram-applicatie.


  • Tik op je iPad, iPhone of Android-apparaat op het Instagram-symbool. Het camerasymbool op de Instagram-app is kleurrijk.


2. Bekijk je profiel.


  • Selecteer het profielpictogram. Het bevindt zich in de rechterbenedenhoek.


3. Tik op een iPhone op het tandwiel "Instellingen" (Android).


  • Op beide platforms bevindt deze indicator zich dicht bij de rechterbovenhoek van het scherm. Vervolgens worden uw instellingen weergegeven.


4. Schakel in het onderste gedeelte Privé-account in.


  • Om uw account privé te maken, tikt u op de optie Privéaccount (zie de afbeelding aan de rechterkant, Iphoneswitchofficon.png). Het wordt blauw. Je Instagram-account is nu privé en kan niet worden geopend door iemand die je geen toestemming hebt gegeven.


5. Om uw wijzigingen op te slaan, drukt u op "OK".


  • Uw profielwijziging wordt bevestigd wanneer u op OK tikt. Je Instagram-foto's zijn niet langer zichtbaar voor gebruikers die je niet hebt goedgekeurd of die je momenteel niet volgen.


We hopen dat deze gids je heeft geholpen om je Instagram-foto's privé te maken. Hopelijk kun je je Instagram-foto's nu privé maken. En nu zult u geen problemen ondervinden bij het uitvoeren van het proces. Als je een probleem hebt met Instagram. Dan kunt u contact met ons opnemen. Dank je: Instagram bellen nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?