Hoe Instagram-rollen te repareren die niet werken of worden weergegeven

 Optie om Instagram-rollen te repareren Werken of exposeren: Instagram heeft wereldwijd meer dan een miljard maandelijkse actieve gebruikers, waardoor het een van de snelstgroeiende sociale mediaplatforms is. Met het recente verbod van TikTok maakte Instagram gebruik van de kans om mensen te werven die op zoek waren naar een alternatief platform voor korte video-entertainment.


Om van de situatie te profiteren, lanceerde Instagram de Reels-functie, waarmee gebruikers een korte (15-30 seconden) videoclip kunnen maken met behulp van de muziekbibliotheek, audio, effecten en andere creatieve tools van de app om de videokwaliteit te verbeteren.

Met deze nieuwe functie kunnen makers van inhoud langer durende korte video's in hun profielfeed plaatsen dan het standaard Instagram-verhaal.

Naast dat het de meest veeleisende en veelzijdige app is, hebben verschillende gebruikers gemeld dat de nieuwe Instagram Reels-optie niet verschijnt of helemaal niet werkt. Ze zoeken het internet af voor tips over het repareren van Instagram-haspels die niet werken of niet worden weergegeven.

Als u een van de mensen bent die praktisch elke optie heeft geprobeerd, maar nog steeds hetzelfde probleem krijgt, bent u niet de enige. Zoek dan niet verder want deze blog is voor jou ...

Op Android- en iPhone-apparaten vind je gedetailleerde instructies voor het repareren van de Instagram Reels-optie die niet werkt of wordt weergegeven.

Slaat dat ergens op? Laat dit feest beginnen.




Hoe Instagram-rollen te repareren die niet werken of worden weergegeven

1. Update je Instagram


Als je de optie Reels niet kunt vinden in je Instagram-app, is het mogelijk dat je de Instagram-app van je Android- of iPhone-apparaat niet hebt bijgewerkt. De optie Rollen is mogelijk niet zichtbaar of functioneel vanwege een oude versie van het programma. Om de Reels-functie te gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je de meest recente versie van de Instagram-app hebt.


Open de Google Play Store, zoek naar ‘Instagram’ en raak vervolgens de optie ‘Update’ aan om de nieuwste versie van Instagram voor Android te downloaden. Klik daarna naar het zoekgedeelte van de app en scrol 4-5 keer naar beneden totdat je de optie voor rollen ziet.


Download Instagram Reels Feature Enabled App: Als je de Reels-optie nog steeds niet ziet nadat je de app hebt bijgewerkt vanuit de Play Store, download dan Instagram Reels Featured App voor je Android-apparaat.

Even geduld als u de functie Rollen nog steeds niet kunt gebruiken. Dit kan gebeuren omdat uw telefoon moet worden bijgewerkt. Controleer dus in de instellingen van je telefoon of er een update beschikbaar is en installeer deze zo snel mogelijk. Dat is alles wat er is.


2. Meld een probleem


Als je je Instagram al hebt geüpgraded en de rollen niet werken of niet worden weergegeven, ligt het probleem niet bij je telefoon- of app-versie. Dit kan gebeuren omdat de functie van de haspel niet is ingeschakeld op uw account. In dit geval moet u contact opnemen met Instagram en een probleem melden.


• Log in op je Instagram-account en open de app.

• Tik op het pictogram met drie lijnen in uw profiel.

• Kies daarna de optie Instellingen.

• Selecteer de optie Help.

• Selecteer tweemaal de optie "Een probleem melden".

• Vul de lege plekken met het onderstaande bericht.


Zelfs nadat ik het programma heb bijgewerkt naar de huidige versie van de Google Play Store, kan ik de optie Instagram-haspels niet vinden. Schakel de Reels-functie zo snel mogelijk in op mijn Instagram-account.

Dat is het; druk gewoon op de verzendknop en de optie voor rollen wordt binnen 48 uur geactiveerd op uw account.


3. Word lid van het Instagram-bètaprogramma


Standaard gebruik je de basisversie van Instagram. Bètaversies zijn daarentegen vooral bedoeld voor techliefhebbers en ontwikkelaars die nieuwe, geavanceerde ideeën op de proef willen stellen.

Meld je aan voor het Instagram-bètaprogramma en je bent de eerste die de nieuwe Instagram-functie uitprobeert voordat de rest van de wereld. Ik moet u echter waarschuwen dat deze bètaversie tal van gebreken kan hebben. Sluit u daarom op eigen risico aan.

Volg deze stappen om deel te nemen aan het bètaprogramma:


• Ga eerst naar de Google Play Store of de App Store.

• Ga naar de app store en zoek naar Instagram.

• Scrol omlaag naar het gedeelte Deelnemen aan de bèta en tik op de knop Deelnemen.

• Klik nogmaals op Lid worden om te bevestigen.

• Werk vervolgens de app bij om de bètaversie te gebruiken.

•Dat is het; je kunt Instagram Reels binnen een paar minuten gebruiken.


4. Meld u aan en af ??bij uw Instagram-accounts

Deze oplossing is voor jou als je veel Instagram-accounts op dezelfde app hebt.

Je kunt de functie Instagram Reels niet zien, zelfs niet als je bent bijgewerkt en lid bent geworden van het bètaprogramma. U kunt nu proberen uit te loggen bij uw account en vervolgens weer in te loggen. Dat is alles, het probleem is opgelost!


5. Verwijder en installeer Instagram opnieuw

Als Instagram Reels niet werkt of niet wordt weergegeven nadat je alle bovenstaande opties hebt geprobeerd, is er waarschijnlijk een probleem met je app. U hoeft zich echter geen zorgen te maken; dit kan eenvoudig worden verholpen. Hoe doe je het? Verwijder de Instagram-applicatie en installeer deze opnieuw. Dat is het!


6. Wis de Instagram-cache

Als een tijdelijke cache en gegevens zich na verloop van tijd opstapelen, kan dit de werking van de app verstoren. Daarom wordt aanbevolen deze gegevens regelmatig te verwijderen.

In het geval van Instagram worden uw gegevens opgeslagen in de cloud, dus het verwijderen van de cache zal geen gegevensverlies tot gevolg hebben. U wordt gewoon afgemeld bij uw account, van waaruit u zich eenvoudig kunt aanmelden en weer toegang krijgt tot alles.


Hier is hoe je het kunt doen:


• Ga op uw Android-apparaat naar Instellingen.

• Ga naar Apps beheren door naar beneden te scrollen.

• Zoek en open nu de Instagram-app.

• Selecteer onderaan de optie Gegevens wissen.

• Selecteer vervolgens Cache wissen of Alle gegevens in het menu.

• Klik ten slotte op OK om de procedure te voltooien en uw verzoek te bevestigen.


Dat is alles wat er is. Start Instagram en log in nadat je deze instructies hebt voltooid. Het probleem zou inmiddels opgelost moeten zijn en je zou de optie Rollen moeten kunnen gebruiken.

Laatste woorden:

Jongens, ik hoop dat je nu eenvoudig het probleem kunt oplossen dat Instagram-haspels niet werken of niet worden weergegeven op je Android- en iPhone-apparaten.

Ten slotte willen we dat u ons in de opmerkingen vertelt welke strategie u kiest of dat u voor iets heel anders bent gegaan. Als we nog andere goede oplossingen hebben gemist en u er een ontdekt, laat het ons dan weten. Laat dan hieronder gerust een reactie achter, zodat we het kunnen bekijken en aan onze lijst kunnen toevoegen. Stuur ons een e-mail als u nog andere vragen of suggesties heeft. Er is geen Instagram Klantenservice Nummer of ondersteunings-e-mailadres. Dit is de enige manier om via een direct bericht contact op te nemen met Instagram Nederland.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?