WAAR GAAT GMAIL BOUNCE-FOUT 69585 ALLEMAAL OVER?

 Als u hun Page Rank-algoritme probeert te kraken of gewoon wilt achterhalen waarom uw e-mailcampagnes niet verzenden, zijn er niet altijd duidelijke antwoorden.


Ik heb uren besteed aan het zoeken en doorzoeken van de ondersteuning van Google naar iets dat ik kon vinden dat enig licht zou werpen op deze populaire G Suite-problemen, dus dat hoeft niet.

Bij Replyify krijgen we veel vragen over deliverability. "Hoe krijg ik een hoge afleverbaarheid voor koude e-mails?" kan een uitdaging zijn. Nieuwe klanten, die net zijn begonnen met koud e-mailen, stellen soms vragen als "Gaan mijn koude e-mails spammen?" of "Gaan mijn koude e-mails spammen?"


Dit is de eerste troef die we voorstellen, en het is een gedetailleerd artikel over het afleveren van koude e-mail.


En als u het rechtstreeks in uw e-mailaccount heeft ingesteld. Elke dinsdagmiddag ontvang je een cryptische e-mail die er ongeveer zo uitziet:

De bouncecode 69585 is een van de meest populaire en het ontcijferen ervan kan lastig zijn. Google biedt deze URL aan voor meer informatie over de bounce 69585. De verbinding brengt u naar een pagina waarop wordt uitgelegd hoe u teruggestuurde of geweigerde e-mails kunt repareren.

Vanwege een zwarte lijst of inhoudsfilter was dit bericht volgens ons onderzoek geen reactie van de mailserver van de ontvanger.





Dit was Google die uw e-mail blokkeerde omdat ze denken dat u spam verzendt.

"We zullen voorkomen dat een bericht naar Gmail wordt verzonden als we vaststellen dat het een hoog risico op spam heeft", beweren ze. Een bericht kan worden geblokkeerd als het verdacht uitziende of spamachtige tekst bevat, of als het ontvangende IP-adres in het verleden ongevraagde berichten heeft verzonden.

HIER IS WAT TE DOEN ALS GOOGLE JE E-MAILS BLOKKERT MET EEN 69585 BOUNCE BACK.

  1. Werk de stappen in de volgende volgorde:
  • Controleer of uw e-mailadres correct is geconfigureerd.
  • Het ontbreken van een SPF of DKIM is een veel voorkomende trigger voor nieuwe e-mailaccounts, en u kunt eenvoudig bepalen of dit het geval is door hier een rapport uit te voeren.
  • Lees dit artikel om uw e-mailaccount correct in te stellen.
  • Mogelijk moet u contact opnemen met de klantenservice van uw e-mailprovider of domeinhost, of een behulpzame IT-man.
  1. Voer een zwarte lijstcontrole uit en herstel deze met de bijbehorende zwarte lijst.
  • https://mxtoolbox.com/domain/
  1. Zorg ervoor dat uw account een gratis account of een proefaccount is.
U wordt niet automatisch als een proefaccount beschouwd als u Google $ 5 betaalt. In werkelijkheid moet u minimaal $ 30 uitgeven voordat de status van uw proefaccount wordt opgeheven. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u uw account eerder uit de gevangenis kunt krijgen.

  • Bekijk uw koude e-mails, test en en breng de nodige aanpassingen aan.
  • Niemand zegt het, maar links zullen meer schade toebrengen aan de e-mailafleverbaarheid van uw huis dan u denkt. (Tip: gebruik geen URL-verkorters.)
  • Verwijder alle verbindingen uit uw e-mails en probeer ze opnieuw te verzenden. Als de e-mails niet worden verzonden, ligt het probleem waarschijnlijk bij uw contactpersoon. (Denk aan het kopiëren en plakken van trackinglinks om te openen / klikken.) Zie de stapsgewijze instructies.)
  • Alle Google-meldingen zouden in uw G Suite-beheerdersdashboard moeten verschijnen.
  • Als je nog steeds problemen hebt met een levering, vul dan dit formulier in.

We laten u zien hoe u Gmail-ondertitels weer kunt laten werken. Neem contact op met ons deskundige ondersteuningsteam als u problemen blijft ondervinden. U kunt ons bereiken door het gratis nummer van Gmail Klantenservice Nederland te bellen.

Als je problemen hebt met services zoals een crashende inbox, e-mailherstel, wachtwoordupdates of andere gerelateerde problemen, staat ons team van ervaren technici klaar om je te helpen. We gebruiken tegenwoordig allemaal Gmail-services, zoals het aanmaken van een e-mailaccount, het delen van e-mail, bijlagen of andere essentiële documenten die via e-mail worden verzonden, enzovoort. Er zijn echter situaties dat er problemen optreden die voor u moeilijk op te lossen zijn, en hier begint ons werk. U hoeft zich geen zorgen te maken; bel gewoon het telefoonnummer van de klantenservice van Gmail Contact en al uw problemen worden onmiddellijk opgelost.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Hoe Epson Printer Foutcode 000041 te repareren?

Hoe Gmail-bericht geblokkeerd probleem op te lossen?

Hoe meld je je aan voor Netflix?